BenQ lansează proiectoarele MX666+ și MW665+, echipate cu NFC

BenQ lansează proiectoarele MX666+ și MW665+, echipate cu tehnologie NFC (Near Field Communication). Acum poți prezenta direct de pe telefon sau tabletă, printr-o singură atingere a dispozitivelor de cardul sau adaptorul NFC, oferite gratuit la achiziția videoproiectoarelor. Este de ajuns să conectezi adaptorul BenQ wireless NFC la videoproiector și să atingi tableta sau telefonul cu NFC de adaptor pentru a descărca aplicația BenQ tapNshow, iar după câteva secunde să începi prezentarea. Conectarea se realizează automat fără să fie necesare alte setări suplimentare. Dacă proiectorul este montat pe tavan, folosește sticker-ul sau cardul NFC pentru o conectare imediată, din orice loc al sălii.

Pentru utilizarea laptopului, conectează adaptorul wireless în videoproiector și cel USB într-un port disponibil din laptop, lansează aplicația BenQ Qpresenter, iar prezentarea va începe în mai puțin de 30 de secunde.

Noile proiectoare BenQ au rezoluţii XGA şi WXGA și o luminozitate de 3.500 ANSI Lumeni pentru MX666+, respectiv 3.200 ANSI Lumeni pentru MW665+, totul pentru o proiecție luminoasă, în timp ce contrastul de 13.000:1 asigură imagini clare, chiar și la redarea unui text sau la afișarea de fotografii cu multe detalii.

Benq MW665 MX666

Videoproiectorul MX666+ are conectivitate MHL, astfel încât poți proiecta cu ușurință imagini sau fișiere stocate pe dispozitivele mobile, pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă. În același timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este încărcată.

Funcția USB Reader permite afișarea prezentării, de pe un stick de memorie, fără a mai fi necesară conectarea la notebook, în timp ce funcția USB Display asigură o soluție comodă de afișare a imaginilor direct de pe notebook sau PC, prin cablu USB.

Benq MW665 MX666 wireless

Conectează proiectorul la rețeaua locală LAN (RJ45) prin funcția LAN Display & Audio și afișează simultan imagini din maximum patru surse de semnal pe un singur proiector. De asemenea, funcția LAN Control permite gestionarea proiectoarelor conectate la rețeaua LAN, controlul acestora realizându-se simplu și intuitiv cu ajutorul aplicațiilor Crestron e-Control, RoomViewer, PJ-Link, și AMX Device Discovery.

Ambele proiectoare beneficiază de tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore, fără a diminua calitatea imaginilor proiectate. În plus, MW665+ are o durată de utilizare a lămpii de până la 10.000 de ore în modul LampSave, ceea ce înseamnă peste 5 ani de utilizare, 6 ore pe zi. Consumul proiectoarelor, atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod stand by), este mai mic de 0,5W.

Ambele videoproiectoare oferă o suită de alte funcții extrem de utile precum: Teaching Template, Presentation Timer, Remote Desktop, Wall Color Correction, Direct Power On, Auto Blank, "Signal Power On (VGA signal detected)", Instant Restart, HDTV Compatible, Freeze/Blank, 2D Keystone (vertical + orizontal), în timp ce compatibilitatea cu o varietate de formate 3D, inclusv prin HDMI v1.4a, asigură o experiență de vizionare impresionantă.

Noile proiectoare BenQ MX666+ și MW665+, împreună cu geantă de transport și telecomandă, sunt disponibile în România la partenerii autorizați, la prețuri recomandate de 2.999 lei şi 2.899 lei.

Cele mai citite