AOC lansează Q2778VQE, monitor WQHD de 27”

Cu o rezoluție WQHD de 2560 x 1440 pixeli și un timp de răspuns de numai 1 ms, modelul AOC Q2778VQE, de 68,6 cm (27"), este potrivit pentru orice tip de activitate, de la jocuri, la vizionare de filme. Chiar și utilizatorii din mediul business se bucură de beneficiile monitorului de 27", atunci când lucrează cu aplicații ce necesită mai multe ferestre deschise sau când editează imagini cu rezoluție mare.

Noul monitor WQHD de la AOC, Q2778VQE, dispune de un panou TN de 68,6 cm (27"), cu un format al imaginii de 16:9, unghiuri largi de vizualizare (170° orizontal / 160° vertical) și o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Astfel, pasionații de gaming se pot bucura de imagini mai bogate în detalii, comparativ cu monitoarele standard Full HD. Mai mult, timpul de răspuns de numai 1 ms elimină efectul de ghosting, oferind utilizatorilor o experiență fără cusur. Monitorul include și un DisplayPort, ce permite un transfer rapid al datelor, chiar și în cazul imaginilor cu o rezoluție mare.

AOC Q2778VQE

Utilizatorii din mediul profesional se pot bucura de un plus de productivitate, datorită numărului ridicat de pixeli de care dispune modelul Q2778VQE. Astfel, multiple aplicații pot fi deschise și pot rula în același timp, facilitând lucrul simultan pentru diferite sarcini. Mulțumită dimensiunii generoase a ecranului, de 68.6 cm (27"), conținutul este suficient de mare pentru a fi recunoscut fără probleme. De asemenea, monitorul oferă un avantaj în timpul utilizării aplicațiilor precum programele de design grafic, care sunt afișate la o rezoluție mărită.

Fotografii pot aduce la viață imaginile, datorită detaliilor deosebite, și pot edita micile imperfecțiuni, fără a fi nevoie să mărească imaginea la fel de mult ca în cazul ecranelor cu o rezoluție mai mică. Luminozitatea monitorului de 350 cd/m² face ca imaginile sau orice conținut afișat să fie chiar mai clar.

Pentru a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni pentru conectivitate, monitorul AOC Q2778VQE dispune de conectori DisplayPort, HDMI, DVI și D-Sub. Astfel, sunt eliminate potențialele probleme de conectare a consolelor de joc, dar și mai multe computere în același timp.

Modelul AOC Q2778VQE beneficiază de soluții software inteligente, precum Eco Mode și e-Saver, ce ajută la reducerea consumului de energie. Aceste funcții contribuie la îndeplinirea celor mai stricte standarde de mediu, precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0.

Monitorul va fi disponibil începând cu luna martie, la prețul recomandat de 1899 lei.

Cele mai citite