Acer H7531D - videoproiector

Acer prezinta Acer H7531D, un nou videoproiector care, datorita imbinarii calitatilor superioare cu fiabilitatea, reprezinta solutia ideala de a viziona filme din confortul propriei tale casei. Acesta ofera culori de calitate indiferent de tipul de mediu in care este folosit si beneficiaza de proiectie Full HD (1080p), cu un raport de 16:9.  

Tehnologiile de varf create special pentru a redefini imaginea calitatii, alaturi de proiectia Full HD asigura faptul ca tu vei avea parte de o experienta uimitoare indiferent daca folosesti proiectorul Acer H7531D pentru a vedea filme, meciuri sau pentru a te juca. Prin imagini vii, contrast imbunatatit si luminozitate ridicata, videoproiectorul duce conceptul de home theatre la un alt nivel.

Nuantele de negru imbunatatite sunt cheia catre o proiectie de cea mai buna calitate. Proiectorul beneficiaza de tehnologia DynamicBlack care analizeaza continutul cadru cu cadru si editeaza fiecare scena intr-un mod dinamic pentru a oferi nivelul optim de negru, pastrand in acelasi timp luminozitatea originala a imaginii la un contrast de pana la 50000:1. Acer H7531D se poate baza si pe 2000 ANSI lumeni pentru a asigura o proiectie de calitate, chiar si atunci cand lumina ambientala este mai puternica.

Tehnologiile de top create special pentru a imbunatati acuratetea culorilor, impreuna cu detaliile bogate si contrastul puternic asigura cea mai buna calitate a imaginilor. Prin intermediul tehnologiei Acer ColorBoost II, Acer H7531D reproduce imagini cu umbre naturale, echilibrate si cu tonuri vii ale culorilor. 

Cu trecerea timpului, proiectoarelor obisnuite le pot fi afectate calitatea culorilor prin adaugarea unor tente galbui sau verzui. Proiectoarele Acer sunt echipate cu tehnologia ColorSafe II, DLP si cu tehnologia Acer de compensare a culorilor, pentru a asigura calitatea imaginilor chiar si dupa o folosire indelungata. 

Pe langa rezolutia nativa Full HD (1080p), Acer H7531D dispune de doua porturi HDMI care asigura o conexiune fara efort cu cele mai noi dispozitive digitale si caracteristica True 24p ce ofera imagini asemanatoare celor din filme pentru o calitate video superioara. Ca rezultat, acest proiector este ideal pentru gaming si ofera o experienta cinematografica veritabila, deoarece imaginea originala este redata cu fidelitate pana la cel mai mic detaliu. 

O serie de caracteristici imbunatatesc performantele acestui proiector. Datorita caracteristicii “wall-color compensation”, Acer H7531D poate afisa nuantele ideale, chiar si atunci cand proiectia este realizata pe un perete colorat. Singurul lucru care trebuie facut este acela de a seta culoarea peretelui din meniul proiectorului, iar acesta va ajusta automat culorile. Rezultatul este acela ca te poti bucura de imagini de calitate, chiar si atunci cand nu ai la dispozitie un ecran alb obisnuit.

 

Acer H7531D

 

Daca ai un ecran electronic poti folosi port-ul 12V DC screen control pentru a conecta proiectorul. Acest lucru permite ecranului sa fie rulat in jos atunci cand proiectorul este pornit, si sa fie rulat cand este inchis.

Amplasarea proiectorului in casa este facilitata de corectia verticala Keystone, care se poate realiza atat manual, cat si automat. Keystone corecteaza posibila distorsiune a imaginii verticale ce poate aparea atunci cand imaginea este proiectata pe un colt. Privitorii vor putea vedea mereu o imagine perfect dreptunghiulara. Acer H7531D ofera si posibilitatea de a fi montat pe tavan, acesta dispunand de senzori gravitationali pentru a detecta automat aceasta situatie. Odata detectata pozitia pe tavan, proiectorul roteste instant imaginea pentru a asigura o orientare corecta.

Cu functia “closed caption”, proiectorul H7531D afiseaza dialogurile on-screen si elementele non-verbale, precum textul, ce poate fi util in intelegerea filmelor si a clipurilor. Aceasta caracteristica poate ajuta oamenii cu auz deficitar si poate fi extrem de utila in procesul de invatare al unei limbi straine.

Pe langa faptul ca lampa are o viata de 4000 de ore, Acer H7531D este echipat cu tehnologia Acer EcoProjection, o solutie de gestionare a consumului favorabila mediului deoarece reduce drastic nivelul consumului atunci cand proiectorul este in modul standby. Mai mult, proiectorul devine automat ECO atunci cand nu este utilizat timp de 5 minute. Pe langa EcoProjection proiectorul detine si Acer ePower Management, un instrument ce permite setarea configuratiilor de economisire a energiei.

Noul proiector HD este silentions, nivelul sunetului fiind de 26dB in modul Eco (30dB in mod normal). Acer H7541D ofera un sunet imbunatatit pentru prezentari si clipuri datorita unui difuzor, creand un mediu optim pentru a vedea un film in propria casa. Pentru a face proiectoarele Acer mai usor de folosit, tasta Empowering disponibila pe panoul de control permite accesul instant la o serie de optiuni de vizualizare, setup si timer.

Cele mai citite