Lenovo lansează noua generație de monitoare ThinkVision T

Lenovo lansează noua generație de monitoare ThinkVision T, care dispune de cele mai noi certificări de mediu și un design îmbunătățit. Noile monitoare au un profil mai subțire și dispun de suport cu multiple posibilități de ajustare - ridicare, înclinare, pivotare și rotire, oferind astfel o poziționare perfect ergonomică și posibilitatea de rotire pentru urmărire pe format portret sau landscape. Grosimea egală a ramei pe toate cele patru laturi facilitează instalarea unei arhitecturi de monitoare, iar sistemul de management al firelor Tiny L-Bracket ușurează și mai mult utilizarea unui număr mai mare de monitoare simultan. Noua serie ThinkVision continuă să ofere o experiență de vizionare fără precedent, fără însă a face rabat de la toate reglementările ce ţin de protecția mediului.

Companionul ideal pentru computerele Lenovo, noile monitoare cresc productivitatea utilizatorilor datorită calității excelente a imaginilor, dar și datorită posibilităților multiple de ajustare a înălțimii și unghiurilor de vizibilitate prin rotire, pivotare sau înclinare. Noua linie include modele cu unghi de vizualizare de 178/178, respectiv T2424p, T2324p, T2224p, T2454p și modelul T2224z cu capabilități VOIP. Toate produsele dispun de porturi USB 3.0, HDMI 1.4 și DisplayPort 1.2. Panoul de control integrat permite nu doar îmbunătățirea substanțială a unghiului de vizionare, dar și o fidelitate mai accentuată a redării culorilor, împreună cu un contrast și un timp de răspuns îmbunătățite. Modelul T2224z oferă o experiență fără precedent de utilizare a serviciilor VOIP, datorită camerei video Full HD integrată, microfonului digital și butoanelor dedicate, printre care se numără cel pentru blocarea efectivă camerei video sau cele de control al volumului.

Lenovo ThinkVision T2454p

Seria include de asemenea modelele T2254p și T2254 care oferă pe ecranele de 22 de inci o experiență reală datorită aspectului de redare 16:10. Noile modele cu panel TN sunt perfecte pentru activitățile zilnice, având o rezoluție de 1680 x 1050 pixeli și o rată de contrast de 1000:1, caracteristici ce aduc o imagine impresionantă. Totodată, aceste modele dispun de un unghi de vizualizare de 170/160 și un timp rapid de răspuns, de 5 milisecunde.

"Noua serie de produse ThinkVision T se concentrează pe livrarea unei experiențe de utilizare impresionante, cu ajutorul caracteristicilor inovative disponibile pe multiple configurații, astfel încât să îi ajute pe utilizatori să rezolve nevoile de spațiu și să își exploateze potențialul creativ", spune Darren Chia, Executive Director și General Manager, Lenovo Visuals Business. „Utilizatorii din segmentul profesional, care cer o performanță ridicată a monitoarelor, pot conta pe acuratețea vizuală și pe calitatea produselor din seria T, care dispun acum de un design fluid și rafinat."

Designul funcțional al noilor monitoare din seria T, împreună cu performanța display-ului, facilitează îndeplinirea mai rapidă a celor mai complicate sarcini, într-un mod cât mai confortabil, datorită soluției Tiny L-Bracket, ce poate fi atașată monitoarelor. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să atașeze dispozitivul Tiny L-Bracket pe partea din spate a oricărui monitor din seria ThinkVision T, fără a avea nevoie de vreo unealtă, şi în acest mod simplu poate economisi și aerisi spațiul de lucru.

Prețuri și disponibilitate
ThinkVision T2224p este disponibil începând cu 1 aprilie 2015, la un preț de listă de 171 de euro.
ThinkVision T2224z va fi disponibil începând cu 1 aprilie 2015 la un preț de listă de 212 euro.
ThinkVision T2324p va fi disponibil începând cu 21 martie, la un preț de listă de 199 de euro.
ThinkVision T2454p va fi disponibil începând cu 21 martie la un preț de listă de 289 de euro.
ThinkVision T2424p va fi disponibil începând cu 15 martie, la un preț de listă de 198 de euro.
ThinkVision T2254p va fi disponibil începând cu 25 martie la un preț de listă de 177 de euro.
ThinkVision T2254 va fi disponibil începând cu 20 martie, la un preț de listă de 174 de euro.
Sistemul Tiny L-Bracket este disponibil la un preț de listă de 30 de euro.

Cele mai citite