Fortron FSP Hyper 700 PSU review - O sursa hyper

La prima vedere

Sursa vine intr-o cutie frumos colorata, destul cat sa o putem compara cu alte brand-uri precum Corsair sau Cougar. In fata ai o imagine cu ventilatorul sursei si un abtibild ce anunta compatibilitatea cu procesoarele Haswell. Pe partea anterioara gasesti detaliile importante, precum conectorii valabili, trasaturile sale si un tabel cu randamentul sau. 

Inauntru gasesti un manual, 4-thumbscrews ATX, sursa insasi, si un cablu de alimentare.

Sursa nu este una modulara, iar ghemul masiv de cabluri este strans printr-o curelusa velcro, ceea ce e o aditie draguta pe langa legatura zip de alaturi. De altfel, poti folosi curelusa sa aranjezi cablurile in carcasa.

In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, PSU-ul are un pachet standard cu: 4x PCI-E, 8x SATA si 2x MOLEX, si 1x Floppy. Pentru SATA, FSP a optat sa foloseasca intervale de 50mm pentru instalarea componentelor.

FSP Hyper 700 Cabling

FSP a facut o treaba buna captusind toate cablurile, lasand doar capetele sale libere. Toti conectorii sunt de culoare neagra, iar MOLEX-urile beneficiaza de un design "easy-grip" pentru detasare usoara.

Conectorul ATX este de 20+4PINI, iar cel de ESP12V de 8-pini poate fi impartit in doua, oferind-ui utilizatorului un conector de 4-pini P4-12V. Cu 8x SATA, 2x Molex, si un Floppy, ar trebui sa ai cam tot ce ai avea nevoie pentru a porni sistemul.

FSP Hyper 700 Back

Un switch mediu on / off se afla in spatele sursei, iar ventilatia este oferita prin gratarul circular si ventilatorul silentios de 120mm.

FSP Hyper 700 Fan

« Prev
2/5 Next »

Cele mai citite