SeaGate GoFlex Satellite review - Cloud Storage la buzunar

La Prima vedere

GoFlex vine intr-o cutie colorata cu o multime de iconite si o imagine ce ar trebui sa reprezinte functionalitatea produsului. Nu prea sunt foarte multe detalii tehnice, de altfel la fel ca majoritatea altor harduri externe; multa culoare, imagini ce ar trebui sa distraa atentia si aproape nici un fel de detaliu tehnic.

SeaGate a reusit sa adauge o multime de accesorii interesante in pachet. In primul rand, SeaGate GoFlex are la baza un conector SATA la care se ataseaza adaptorul USB 3.0. Daca printr-un mod ciudat cablul se strica, atunci poti pur si simplu il poti inlocui cu o multime de optiuni standard de pe piata.

SeaGate GoFlex Satellite Accessories  

Alaturi de GoFlex, cablul USB 3.0, mai ai un adaptor cu capete detasabile, un cablu USB de alimentare si, in cele din urma, un incarcator de masina. Incluziunea celui din urma arata imi confirma ca SeaGate a construit GoFlex pentru a fi folosit alaturi de diverse dispozitive mobile.

Drive-ul

GoFlex Satellite este de aceeasi marime si forma unui drive extern SeaGate. Asta inseamna ca este destul de mare, si faptul ca in interior se afla un hard de 5400RPM care nu e la fel de rezistent ca un SSD, da cateva gauri in ideea de portabilitate. Pe carcasa din plastica se afla un LED pentru alimentare si unul pentru Wi-Fi, iar pe partea dreapta se afla un buton pentru pornire / oprire.

SeaGate GoFlex Satellite LEDs  

Odata ce aproximativ orice solutie de stocare un pic mai serioasa are nevoie de alimentare, GoFlex nu e diferit in nici fel. Partea interesanta este ca nu foloseste un port USB pentru incarcare ci un port pentru adaptor, in care se introduce un cablu USB. Bineinteles, poti incarca dispozitivul folosind conexiunea SATA, cea standard care o vei gasi la aproximativ fiecare SSD si HDD intern. De obicei este acoperita cu o piesa din plastic care previne cumularea de praf si alte particule cand cablul nu este inserat.

  SeaGate GoFlex Satellite SATA

As vrea sa vorbesc despre bateria integrata, dar din nefericire in afara de ratingul de 5 ore trecut pe pachet nu prea pot spune altceva, fiindca SeaGate nu a zis nimic despre capacitatea sa.

« Prev
2/4 Next »

Cele mai citite