Acer a anunțat Acer Predator XR3, monitor curbat, de 34 inch

Acer a anunțat Acer Predator XR3, un nou monitor curbat, cu diagonala de 34 inch și format ultra-wide 21:9. Acesta este primul display curbat, din lume, care beneficiază de tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru a oferi cea mai bună experiență în cadrul jocurilor video. Sunetul DTS este asigurat de cele două boxe cu putere de 7W care, împreună cu opțiunea de iluminare ambientală și design-ul elegant, oferă o experiență multimedia completă.

Noul Acer Predator XR34 are un ecran curbat cu rezoluție QHD (3440 x 1440) și format de ecran UltraWide de 21:9. Panoul IPS permite un unghi de vizualizare de 178 de grade, oferind cea mai bună experiență de gaming și de vizionare a filmelor. Noul dispozitiv redă 100% din gama de culori sRGB, asigurând reproducerea precisă a culorilor, o funcție indispensabilă pentru profesioniștii din domeniul imagisticii și a entuziaștilor foto.

Acer Predator XR3

Ecranul curbat plasează fiecare colț al imaginii la distanță egală față de ochii utilizatorului și oferă astfel o experiență de redare uniformă. Datorită câmpului vizual lărgit și extinderii percepției vederii periferice, comparat cu un display plat, noul monitor Acer oferă o experiență de folosire superioară. Mai mult, noul XR34 poate fi configurat ca parte a unui sistem de mai multe monitoare, design-ul zero frame contribuind la obținerea celei mai captivante experiențe de gaming.

Acer a echipat XR34 cu o serie de caracteristici concepute în special pentru jucători, printre care posibilitatea ajustării culorilor pe șase axe prin NVIDIA G-SYNC sau afișarea direct pe ecran a ratei de refresh. Utilizatorii pot identifica cu ușurință dacă este activat modul de utilizare G-SYNC datorită iluminării ambientale roșii din partea inferioară a monitorului. Intensitatea acesteia se schimbă în concordanță cu refresh rate-ul.

Proiectat să fie ergonomic, monitorul XR34 poate fi înclinat de la -5° la 35°pe plan orizontal și cu 130 mm pe plan vertical, utilizatorii putând să găsească cel mai confortabil unghi de redare. Tehnologia flicker-less previne obosirea ochilor în cazul sesiunilor prelungite de folosire a monitorului.

Acer Predator XR3 back

Noul XR34 este echipat cu intrări DisplayPort şi HDMI, având încorporat și un hub USB 3.0, cu suport pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile. 

Noul Acer XR34 va fi disponibil în România, din luna septembrie, la prețuri pornind de la 5499 lei.  

Cele mai citite