Reeven Steropes RC-1206 review - Racire low-profile

In recenzia carcasei Sugo SG-12 am folosit cooler-ul low-profile de la Reeven, asa zisul Steropes. E timpul sa ii arunc o privire mai atenta.

Pentru un utilizator care nu isi streseaza PC-ul zilnic, un cooler stock s-ar putea sa fie destul. Cand e nevoie sa scoti mai multa performanta, atunci cel putin un cooler pe aer este necesar. Majoritatea celor dedicate au radiatoare de talie mare si ventilatoare destul de mari, ceea ce le face greoaie de montat si au niste cerinte de spatiu specifice. Daca esti interesat in constructia unui sistem intr-o carcasa SFF, atunci optiunile-ti sunt limitate.

Odata ce sistemul de sufragerie devine din ce in ce mai popular, multi producatori au inceput sa construiasca coolere low-profile, asemanatoare modelelelor traditionale, doar ca beneficiaza de un design care le permite sa incapa in spatii limitate.

Reeven Steropes Product Image

Reeven Steropes (care este similar in design cu recomandarea Silverstone pentru SG-12 NT06-Pro) este construit dintr-un singur radiator de intins pe orizontala, pe care un ventilator subtire de 120mm este deja atasat. Teoretic poate fi instalat pe o placa mini-ITX si inserat intr-o carcasa mai mica. Asta nu inseamna ca e ceva miniaturizat, dimpotriva. Din acest motiv conteaza foarte mult designul.

Reeven a ales sa isi numeasca ofertele sale low-profile dupa cei doi originali ciclopi din mitologia greaca: Brontes si Steropes. Steropes fiind fratele mai mare, atat in mitologie cat si dintre cele doua coolere, ar trebui sa fie oferta dedicata entuziastilor. Deci, hai sa vedem cum raceste ciclopul care a creat fulgerele lui Zeus si daca va multumi utilizatorii ce vor un sistem de gaming intr-un form-factor limitat.

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite