AMD a anunțat lansarea noilor SoC - AMD Embedded R-Series

AMD a anunțat lansarea noilor procesoare system-on-a-chip (SoC) AMD Embedded R-Series, ce stabilesc un nou standard de performanță în rândul aplicațiilor integrate cerute de piețele de digital signage, retail signage, medical imaging, gaming, stocare media storage, comunicații și rețelistică. Create pentru echipamente integrate, procesoarele includ cele mai noi nuclee AMD 64-bit x86 CPU (“Excavator”), plus a treia generație de arhitectură Graphics Core Next GPU, și management de ultima generație în ceea ce privește consumul de energie.

Combinate, aceste inovații și tehnologii AMD asigură cea mai bună performanță grafică și funcții integrate pentru echipamente next-gen. Arhitectura acestui system-on-chip (SOC) permite crearea de design-uri simplificate, cu dimensiuni reduse pentru clienții AMD și dezvoltatorii de platforme, totodată oferind capabilități grafice nemaiîntâlnite și performanță multimedia ridicată. Cu o suită robustă de periferice compatible și opțiuni multiple de interfețe, certificate Heterogeneous Systems Architecture (HSA) 1.0, grafica AMD Radeon™ de vârf, și support pentru memorii DDR4, noile AMD R-Series SOC adreseză cerințele multiple ale pieței și ale clienților.

AMD R series

“Intr-un context atât de prielnic în ceea ce privește experiența utilizatorilor, în special pentru componenta vizuală și calulele paralele, industria de echipamente integrate cere o arhitectură performantă, cu consum redus de energie și eficienta,” a spus Scott Aylor, vicepreședinte corporate și general manager, AMD Embedded Solutions. “Noul system on a chip AMD Embedded R-Series este o soluție solidă ce întrunește cerințele actuale intr-o varietate de domenii din industrie incluzând digital signage, retail signage, medical imaging, electronic gaming machines, media storage, comunicații și rețelistică. Platforma oferă o propunere puternică pentru echpamentele din generația următoare, cu performanțe ridicate și consum redus de energie.”

Procesoarele oferă suport Microsoft® Windows 7, Windows Embedded 7 și 8 Standard, Windows 8.1, Windows 10, și driver AMD all-open Linux, ce include Mentor Embedded Linux de la Mentor Graphics și unelte de dezvolare Sourcery CodeBench IDE.

Cele mai citite