Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Skype, disponibil pentru dispozitive cu Android

Android se alatura iPhone-ului, adaugand aplicatia Skype.

Proprietarii de dispozitive Android vor beneficia de aceeasi caracteristica VOIP ca si omologii lor, utilizatori de iPhone. Skype, a lansat in sfarsit aplicatia pentru telefoane mobile cu sistem de operare de la Google, la Android Marketplace.

Disponibila pentru dispozitive Android care folosesc versiunea 2.1 sau peste, aplicatia Skype permite apeluri gratuite Skype-to-Skype prin intermediul conexiunilor Wi-Fi si 3G precum si acces la chat IM, optiune care permite mai multor prieteni sa comunice in acelasi timp.

Oferind de asemenea o serie de caracteristici IM, aplicatia acum disponibila pentru descarcare si gratuita beneficiaza de abilitatea de sincronizare a prietenilor Skype cu profilele de contact ale acestora din agenda.

Vorbind despre aplicatia pentru Android si despre limitarea acesteia la incarnarile Android 2.1 si peste, managerul Skype, Mark Douglas spune: "Am dorit sa oferim clientilor nostri o experienta optima. Aplicatia noastra ofera o calitate audio foarte buna si pentru a produce calitatea pe care o dorim este nevoie de telefoane mobile cu procesoare mari."

Ati descarcat deja noua aplicatie Skype pentru Android?

 

skype logo

Cele mai citite

Error: No articles to display