Synology a lansat router-ul wireless RT1900ac

Synology a lansat RT1900ac, un router wireless, de mare viteză, ce oferă o conectivitate excelentă, atât pentru acasă cât şi pentru birou, instrumente de reţea avansate, un software performant, precum şi o interfaţă uşor de folosit.

Synology Router RT1900ac este dotat cu sistemul de operare Synology Router Manager, oferind performanţe profesionale la un pret adresat segmentului de consumer. Este capabil să monitorizeze şi să controleze lăţimea de bandă a conexiunii, ţinând cont nu doar de necesităţile dispozitivelor conectate, ci şi de cele ale aplicaţiilor instalate. Echipat cu o bază de date vastă în materie de pagini web ce pot fi restricţionate, filtrul DNS şi opţiune de Parental Control, permite cu un singur click blocarea a sute de pagini web, sau crearea unui anumit interval de timp în care dispozitivele conectate pot accesa reţeaua.

Synology RT1900ac

Cu o selecţie bogată de pachete software de tip add-on, disponibile pe centru de download Synology, utilizatorii pot transforma foarte uşor router-ul într-un server VPN, RADIUS sau DNS, ori pot opta pentru opţiune unui hub de download sau a unui server media.

Interfaţa sa prietenoasă oferă o modalitate fluidă şi intuitivă de a gestiona setările de reţea, în timp ce aplicaţia DS router disponibilă pe Android şi iOS permite monitorizarea şi accesul la setările router-ului, din orice locaţie.

"Router-ul este un element critic pentru orice rețea modernă, deşi de cele mai multe ori este un echipament nu tocmai uşor de folosit. Prin valorificarea expertizei noastre în materie de echipamente NAS, vrem să oferim utilizatorilor o soluție eficientă, avansată şi uşor de folosit, ce se poate adresa atât entuziaștilor cât şi profesioniștilor." a declarat Derren Lu, CEO Synology Inc.

Synology RT1900ac back

În plus, faţă de cele patru porturi standard Gigabit Ethernet LAN, Synology Router RT1900ac este dotat cu trei antene ajustabile şi o tehnologie wireless 802.11ac, ce permite viteze de transfer combinate de până la 1900 Mbps. Pe lângă un procesor dual core de 1.0 GHz, Synology Router RT1900ac vine echipat cu un port USB 3.0 şi un slot SD (SDXC), perfecte pentru ataşarea unor dispozitiv externe de stocare, ce pot transforma router-ul într-un dispozitiv de tip NAS.

Cele mai citite