Asus lanseaza cea mai mica boxa cu 5 canale

Asus a anuntat lansarea Cine5, cea mai mica boxa cu 5 canale. Aceasta poate reda un sunet de calitate si va fi folosita in spatii personalizate, precum salile de studiu. Cu arhitectura toate-in-unul, Cine5 reda realistic si dinamic sunetul sourround pt a satisface jucatorii, dar si melomanii.

Cine5 este prima boxa din lume cu suport pt tehnologia „EmbracingSound Theatre HD”. Aceasta tehnologie se bazeaza pe redarea a 5 canale pt a oferi o experienta sourround completa, pe care utilizatorii o pot experimenta stand in fata boxei. In jocurile FPS, Cine5 reda cu precizie pozitia sunetului, imbunatatind astfel acuratetea localizarii in spatiu a oponentilor. Deasemenea boxa poate emula 5 canale dintr-un sunet stereo.

asus_cine5

 

Un alt avantaj al Cine5 este salvarea de spatiu intr-o incapere, deoarece avem practic 5 boxe intr-una, iar instalarea se limiteaza la un singur fir. Prin folosirea difuzoarelor de calitate superioara si a unui design special pt bass reflex, Cine5 ofera cu 15dB mai mult bass decat boxele similare de aceleasi dimensiuni.

 

Specificatii:

 

I/O si Control

 1. 3.5mm jack pt intrare multi-canal
 2. Iesire pt casti
 3. Alimentare DC
 4. Volum  /  buton Mute

Nivel iesire

 1. 28W max, 15W RMS

Frecvente

 1. 80~20KHz

Dimensiuni
(mm)

 1. 373 x 100 x 100 (cu suporti din metal)
 2. 373 x 100 x 80 (cu suporti din cauciuc)

Pachetul contine:

 1.  Boxa Cine5
 2. Alimentator (12V/3A)
 3. Cablu audio 5.1 canale
 4. 4x Suporti din cauciuc
 5. Suport din metal
 6. Manual de utilizare

Cele mai citite