Blizzard anunță lansarea Overwatch, pe 24 mai

Overwatch

Blizzard Entertainment anunță lansarea Overwatch pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One pe 24 mai. În plus față de bonusul anunțat anterior, și anume skinul Noire pentru Widowmaker, cei care precomandă Overwatch, prin intermediul retailerilor autorizați, pot accesa sesiunea open beta a jocului cu două zile mai devreme, dar nu oricum, ci împreună cu un prieten.

În versiunea open beta a jocului veți putea încerca toți cei 21 de eroi disponibili, iar cei care precomandă vor trăi din plin experiența Overwatch, având acces cu două zile mai devreme, pe 3 și 4 mai. Ulterior, în perioada 5-9 mai, jocul va fi accesibil tuturor. Pentru mai multe detalii în legătură cu open beta accesați site-ul oficial.

”Overwatch este un shooter pe echipe pentru toată lumea, cu un gamplay cooperativ, distractiv și competitiv” a afirmat Mike Morkaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. ”Credem că jucătorii de PC și console din lumea întreagă se vor distra cu Overwatch și suntem bucuroși că putem da tuturor ocazia să încerce jocul înainte de lansare.”

În Overwatch, jucătorii se alătură unei alianțe de soldați, oameni de știință, aventurieri și alte personaje bizare, care se războiesc pe câmpurile de luptă ale unei planete Pământ, din viitorul apropiat. Jocul oferă o paletă de 21 de eroi, fiecare cu arme extraordinare și abilități incredibile. Echipa este critică pentru a îndeplini obiectivele, iar jucătorii pot schimba eroii pe parcursul unui meci pentru a influența rezultatul acestuia.

De la BlizzCon 2015 și până acum, Blizzard a adăugat constant conținut și va continua în același ritm, chiar și după lansare, cu eroi și hărți noi. Între timp, Overwatch a primit un mod nou, Control, hărți noi, cât și un sistem de progresie, care îți oferă surprize digitale sub forma unor skinuri, emote-uri, dialoguri sau stenciluri noi.

Jucătorii de PC, PlayStation 4 și Xbox One vor putea achiziționa Overwatch: Origins Edition din magazinele retailerilor autorizați la prețul de 199.9 RON pentru versiunea de PC și 249.9 RON pentru console. Overwatch: Origins Edition include cinci skinuri speciale - Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah și Slipstream Tracer, precum și conținut tematic Overwatch pentru celelalte jocuri Blizzard, inclusiv Baby Winston pentru World of Warcraft și Tracer pentru Heroes of the Storm.

Overwatch va fi disponibil și într-o ediție limitată, la prețul de 599.9 RON, pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, ce conține toate bonusurile digitale din versiunea Origins, plus albumul cu melodiile jocului, un volum tematic Overwatch și o statuetă întruchipându-l pe Soldier 76, fostul comandant Overwatch Jack Morrison.

Cele mai citite