BenQ lansează RL2460HT, un monitor pentru gaming pe console

BenQ RL2460HT

BenQ lansează RL2460HT, un monitor pentru gaming pe console. Simultan, BenQ lansează și Fighting Mode, dezvoltat împreună cu legendarul jucător Justin Wong, de la echipa Evil Geniuses. Modul permite gamerilor să evidențieze personajele cu care joacă, prin intermediul culorilor. BenQ a creat noul mod tocmai pentru a-i ajuta pe jucători să-și creeze cele mai bune strategii, pentru a-și învinge adversarii.

RT2460HT este compatibil cu jocurile de tip RTS (Real Time Strategy), MOBA, dar și cu jocurile create pentru console. Monitorul dispune de conectivitate HDMI IN/OUT pentru a elimina întârzierea în afișarea imaginilor, dar și pentru a permite jucătorilor să își înregistreze și să retransmită sesiunile de joc. Ecranul are o dimensiune de 24 inch, o rezoluție nativă Full HD, 1920x1080 pixeli și un contrast de nativ de 1000:1 (dinamic de 12Mil:1). Experiența de gaming ține și de timpul de răspuns, iar monitorul de gaming de la BenQ, datorită panelului TN, special realizat pentru gaming, are o viteză de 1ms GTG, pentru ca imaginile rapide din cadrul jocurilor să nu fie afectate.

Standul cu ajustare pe înălțime de 110 mm (HAS) și reglaj pe patru direcții are și o scară gradată, care permite utilizatorilor să manevreze monitorul în funcție de preferințe. Monitorul este dotat cu sistem de prindere VESA, dar și cu un suport pentru căști, amplasat în partea din spate a sa. Imaginile pot fi ajustate, direct pe ecran, datorită noii funcții Display Pilot, care oferă și acces direct la Game Mode Loader. Este locul de unde fiecare jucător poate descărca setările prestabilite pentru diferite jocuri.

Din punct de vedere al formatului imaginii afișate, jucătorii pot face schimbări prin funcțiile Display Mode și Smart Scaling. Diplay Mode redimensionează imaginea de la 17”, 19”, 19”W, 21.5”, 22”W, 23”W și 24”W, iar Smart Scaling ajută și mai mult la personalizarea dimensiunii imaginilor, așa cum consideră jucătorii necesar pentru a avea o experiență de gaming cât mai confortabilă.

Până și cei mai experimentați jucători pot avea probleme în gestionarea jocurilor care abundă în scene întunecate, de aceea monitorul BenQ vine cu o soluție: tehnologia Black eQualizer oferă jucătorilor un nivel mai bun de control și de vizibilitate. Chiar și în aceste situații, modul Black eQualizer iluminează doar zonele întunecate ale imaginii, astfel încât să se poată vedea adversarii care sunt ascunși în întuneric/umbră.

RL2460HT oferă o imagine excelentă pentru ochi, datorită noii tehnologii Low Blue Light, care furnizează nivele reduse de lumină albastră, lumina albastră fiind cea mai dăunătoare din spectrul de culori emise de un monitor. O altă tehnologie special creată pentru confortul jucătorilor este Flicker-free, care elimină pâlpâirea imaginii, indiferent de nivelul de luminozitate. Cu cele două funcții, noul monitor face ca utilizarea să fie posibilă multe ore fără ochi obosiți.

Cele două intrări HDMI, VGA, DVI-D și intrarea pentru căști oferă variate posibilități de conectare a diferitelor tipuri de dispozitive la monitorul BenQ. Datorită ieșirii HDMI, noul monitor permite conectarea la dispozitive externe pentru live streaming a competițiilor, fără ca imaginile afișate pe ecran să fie influențate de întârzierile datorate dispozitivelor de captură video.

Din punct de vedere al sunetului redat, RL2460HT integrează două difuzoare cu o putere totală de 4 W, pentru a oferi utilizatorilor o calitate bună a sunetului în timpul meciurilor de pe consolă.

Monitorul are o garanție de 36 luni pickup& return și este disponibil deja prin distribuitorii autorizați BenQ în Romania, la un preț recomandat la raft de 1.049 lei.

Cele mai citite