AOC prezintă o nouă familie de monitoare, 75 Series

AOC E2275SWJ

AOC prezintă o nouă familie de monitoare, 75 series, cu consum redus de energie și ecrane late 16:9, destinate utilizatorilor profesioniști. Ecranele vor fi disponibile în diferite dimensiuni, începând de la 18.5" până la 27" (de la 47 la 69 de cm), monitoarele fiind potrivite pentru diverse medii de lucru. Utilizatorii pot alege între o varietate de panouri de înaltă calitate (IPS, TN), beneficiind și de tehnologia integrată Flicker-Free. Astfel, va fi asigurată o vizualizare confortabilă pe o perioadă îndelungată de lucru.

Toate monitoarele din seria 75 vin cu un design simplu, elegant, negru mat, având posibilitatea de a le monta cu ușurință pe perete, permițând o utilizare flexibilă în diferite spații de lucru. Așadar, monitoarele pot fi utilizate atât pentru prezentări publice, cât și pentru a oferi o notă de finețe spațiului în care se lucrează. În plus, fiecare display conține și difuzoare, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un spațiu de lucru aerisit.

Toate monitoarele oferă panouri de înaltă calitate (IPS, TN) și, cu excepția modelelor E975SWDA și Q2775PQU, beneficiază și de rezoluție Full HD. În mod particular, modelele I- și Q- impresionează prin panourile IPS, ce permit uniformizarea culorii imaginilor și a unghiurilor largi de vizualizare. Seria care se evidențiază este Q2775PQU. Oferind o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), aceasta permite utilizatorilor să se bucure de o vizualizare clară, de imagini detaliate, dar și de un desktop mult mai cuprinzător. În plus, ecranul permite deschiderea simultană a patru aplicații, cu rezoluție de 720p, în cazul unei utilizări multifuncționale. Toate modelele ( cu excepția modelului E975SWDA ) cuprind intrări VGA, DVI și HDMI pentru a putea conecta o varietate de surse, fie că vorbim despre digital sau analog. Modelele mai performante au în alcătuire un DisplayPort și un port USB 3.0, cel din urmă permițându-le utilizatorilor să folosească și perifericele USB. Portul USB cu încărcare îi ajută în mod evident pe cei care vor să încarce bateriile interne ale dispozitivelor mobile, extrem de rapid, folosind monitorul. Principalele cabluri de conexiune digitală (DVI și DisplayPort) sunt incluse, astfel încât utilizatorul se bucură de accesibilitate imediată.

Într-un mediu de lucru modern, tehnologia eficienței energetice este esențială pentru afacerile care sunt interesate de operarea durabilă și economă. Noile monitoare AOC din gama 75 Series au un consum redus de energie și sunt certificate ecologic - EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold. Comutatorul ajută la reducerea consumului atunci când displayul nu este în funcțiune. Pe lângă asta, un alt aspect important este sănătatea utilizatorului. Monitoarele AOC crează un mediu ergonomic prietenos, deoarece confortul asigurat la locul de muncă este important pentru menținerea sănătății angajatului. Toate displayurile din această serie sunt echipate cu o mulțime de opțiuni ergonomice, care permit utilizatorilor să ajusteze monitoarele în funcție de preferințele și nevoile lor. Modelele 75P sunt dotate cu ajustare pe înălțime, pivot și funcții de înclinare.

Următoarele modele din noua linie AOC 75 Series vor fi disponibile din martie 2016:

Panou IPS:
I2475PXQU
I2775PQU
Q2775PQU

Panou TN:
E975SWDA
E2275SWJ
E2275PWJ
E2275PWQU
E2475SWJ
E2475PWJ
E2775SJ

Aceste modele prezintă panou IPS și vor fi disponibile din iunie 2016:
I2275PWQU
I2375PQU
I2475PQU

Cele mai citite