Lenovo România prezintă seriile Y700 și Y900, dedicate pasionaților de gaming

Lenovo Ideapad Y900

Lenovo România prezintă seriile Y700 și Y900, dedicate pasionaților de gaming. Produsele din seria Y au cele mai rapide procesoare disponibile, cea mai recentă tehnologie grafică 3D, ecrane cu rezoluție mare și o performanță audio comparabilă cu cea din studiourile de înregistrări. Printre dispozitivele concepute de Lenovo se numără laptoprle Lenovo Ideapad Y700, disponibil în două variante, cu diagonală de 15 și 17 inch, Lenovo Ideapad Y900 și desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 și Lenovo Ideacentre Y900.

Odată cu acestea, Lenovo lansează campania Play On. Eat On, pentru cei care cumpără un laptop sau desktop Lenovo Y700 sau Y900 până pe 6 aprilie 2016, creată special pentru cei mai înfocați fani ai jocurilor video. Pentru orice produs achiziționat din această gamă, utilizatorii pot completa un formular pe site-ul dedicat și primesc un buton special, creat pentru a-i ajuta să continue jocul fără întreruperi: printr-o singură apăsare de buton, utilizatorul își va putea comanda felul de mâncare preferat. Mai multe detalii despre campania Play On. Eat On. sunt disponibile la www.playon-eaton.com.

Domeniul jocurilor PC înregistrează în prezent o renaștere: analiștii estimează că piața va crește până la 35 de miliarde de dolari până în 2018, parțial datorită elementelor de grafică superioară și puterii de procesare, dar și datorită expansiunii uriașe a peisajului eSports și a jocurilor gratuite. Pentru a satisface acest apetit în creștere, lansăm patru noi dispozitive în cadrul gamei Y din familia de dispozitive pentru jocuri concepute cu o performanță înaltă și portabilitate pentru pasionații de jocuri. Aceștia vor dori să arunce o privire sub carcasa noului Lenovo Ideapad Y900, special construit pentru a le oferi o experiență captivantă totală fie că sunt lipiți de scaunul de acasă, fie în „bârlogul” unui prieten. Bucurați-vă de o creștere bruscă a performanței beneficiind de mai multă putere CPU, mai multă memorie și elemente grafice GFX îmbunătățite cu o singură apăsare a butonului turbo. Cu un procesor Intel Core i7 K-series de generația a 6-a, placă video NVIDIA GTX 980M și o tastatură iluminată în mai multe culori, acest laptop cu ecran de 17 inch este pregătit pentru cele mai duri lupte virtuale.

Lenovo Ideacentre Y900 este o stație de gaming gata de competiție, care integrează un procesor de generația a 6-a Intel Quad-Core i7 k-series și placă video Intel NVIDIA GeForce GTX 940 cu 4 GB memorie.

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil în două variante, de 15 și 17 inch și este un model care vine cu funcții îmbunătățite. Dispozitivul integrează procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generația a 6-a, care oferă o performanță incredibilă și eficiență energetică, având o placă grafică NVIDIA GTX 950M, spațiu de stocare de 1TB și difuzoare stereo opționale JBL, pentru performanțe serioase.

Lenovo Ideapad Y700

Lenovo Ideacentre Y700 dispune de un procesor de până la generația a 6-a Intel Quad-Core i7 și placă video NVIDIA GeForce GTX 970, sistem audio 7.1 Surround Sound cu Dolby Home Theater pentru o experiență audio surprinzătoare.

Produsele din seria Y sunt puse la dispoziție în România prin partenerii autorizați Lenovo.
Lenovo Ideapad Y900 este disponibil la prețuri începând de la 9.000 de lei.
Lenovo Ideacentre Y900 este disponibil la prețuri începând de la 5.500 de lei.
Lenovo Ideapad Y700 este disponibil la prețuri începând de la 5.000 de lei.
Lenovo Ideacentre Y700 este disponibil la prețuri începând de la 4.000 de lei.

Cele mai citite