Logitech anunță două noi tastaturi mecanice: G610 Orion Brown și G610 Orion Red

Logitech G610 Orion

Logitech anunță două noi tastaturi mecanice: Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red. Ambele tastaturi vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, precum și cu iluminare LED personalizabilă și comenzi media dedicate. Fiecare aspect al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red, de la simplele detalii, ca textura mată a tastelor, ce maschează amprentele, la rezistentul cablu împletit și până la cele mai complexe detalii ce includ iluminarea LED albă de fundal a tastelor – toate sunt proiectate cu precizie.

“Fanii înfocați ai tastaturilor de gaming doresc o varietate de opțiuni. Noile noastre tastaturi G610 Orion oferă un design curat, sofisticat, împreună cu swith-urile mecanice” a declarat Ujesh Desai, vice președinte și general manager în cadrul Logitech.

Switch-urile Cherry MX sunt evaluate la peste 50 de milioane de apăsări, ce vin împreună cu o precizie de acționare exactă, pentru o experiență de joc cât mai fiabilă. Switch-urile cu zgomot redus, Cherry MX Brown, au un sezor tactil de preacționare, pentru a oferi o reacție clară utilizatorilor, atunci când tastează, în timp ce switch-urile Cherry MX Red, cu zgomot redus, prezintă o apăsare liniară, directă, pentru o acționare cât mai rapidă.

Preluați controlul total al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red prin intermediul LGS. Personalizarea jocurilor preferate poate fi facută prin intermediul tastelor macro F1 – F12. Controlați iluminarea tastelor și stabiliți care dintre acestea sunt stinse atunci când vă jucați.

Utilizarea Logitech Gaming Software (LGS) permite selectarea și personalizarea iluminării pentru fiecare tastă în parte, în funcție de cerințele oricărui utilizator, mediu sau sistem, cât și oprirea acesteia când tastatura nu este folosită. Luminarea tastelor permite evidența vrăjilor și a altor comenzi. În plus, utilizatorii pot folosi LGS pentru a sincroniza modelele de iluminare cu alte dispozitive Logitech G, astfel încât acestea să afișeze aceleași efecte și lumini. Modelele disponibile includ efectele “val de lumina” și “breathing”.

Dintre caracteristicile tastaturilor G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red fac parte și comenzile media dedicate, ce pot fi folosite pentru a reda și întrerupe clipurile video și muzica instant, întocmai ca utilizatorii să poată controla sunetul de pe fundal, fără a fi nevoiți să iasă din joc. Se poate folosi tasta roll pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba melodiile, toate acestea cu o simplă atingere.

Tastaturile Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red urmează să fie disponibile în magazinele de specialitate din Europa la sfârșitul lunii martie 2016, la un preț recomandat de 629 LEI.

Cele mai citite