Huawei a lansat noile smartphone, P9 și P9 Plus

Huawei P9

Huawei a lansat modelul Huawei P9, precum și modelul Huawei P9 Plus, în cadrul unui eveniment exclusivist, care a avut loc la Londra. Creat în colaborare cu Leica, P9 are camera duală și stabilește un nou standard în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul. Noul Huawei TalkBand B3 și-a făcut deasemenea debutul global.

Un moment surprinzător pentru invitații la eveniment a fost prezentarea unui trailer care precede noul spot TV pentru Huawei P9 și care îi are în rolurile principale pe Henry Cavill și Scarlett Johansson, Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9. Trailerul simbolizează parteneriatul dintre Huawei și Leica și întrepătrunderea dintre culoare și alb-negru.

P9 aduce laolaltă superlativele în materie de hardware și software, de la lentile optice, la senzori, și până la algoritmi de procesare a imaginii, permițându-le utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate. Cheia capabilităților foto este camera duală, care exploatează la maximum potențialul lentilelor optice Leica, renumite pentru precizia și atenția la detalii.

Camera RGB, pe care P9 o integrează, este specializată în capturarea culorilor, pe când camera monocromă este dedicata pentru surprinderea detaliilor din imagini. Astfel, cele două camere principale, ale lui P9, lucrează în tandem, pentru a permite utilizatorilor să creeze imagini cu detalii superioare, având profunzime și culori vii. P9 excelează cu adevărat în condiții de iluminare scăzută, întrucât designul camerei duale garantează că mai multă lumină poate fi captată.

Ca semne distinctive ale Leica, utilizatorii pot alege între trei Moduri film: Standard, Culori Vii și Culori Discrete, în funcție de preferințele personale. Printr-o calibrare meticuloasă a parametrilor camerei, fiecare Mod redă fidel stilul autentic și coloristica Leica. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 își pot folosi smartphone-urile pe post de adevărate camere alb-negru, pentru a captura imagini expresive, de o calitate superioară.

Utilizând tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 capturează imagini cu o viteză superioară, cu acuratețe și stabilitate. P9 suportă focalizarea bazată pe trei metodologii – laser, depth calculation și contrast – și o selectează automat pe cea care oferă cel mai bun rezultat în orice mediu.

Funcția de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului, integrată în P9, permite utilizatorilor să experimenteze efecte vizuale inovatoare și să creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – blurul din spatele obiectului focalizat, precum și alte efecte legate de adâncimea de câmp, în timp ce obiectul principal rămâne focalizat clar.

Smartphone-ul P9 este o construcție realizată din sticlă 2,5D, de calitate superioară, și aluminiu, folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite. Cu un ecran de 5.2 inch, P9 integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti, pentru performanțe de top în industrie. Bateria de 3000mAh oferă utilizatorilor mai multă mobilitate.

Huawei a prezentat deasemenea și P9 Plus, care integrează un ecran de 5.5 inch, cu tehnologia Press Touch și o baterie de 3400mAh. P9 Plus oferă deasemenea încărcare rapidă dual-IC, oferind 6 ore de convorbiri, cu o încărcare de doar 10 minute.

Ilustrând expertiza Huawei în domeniul telecomunicațiilor, P9 și P9 Plus dispun de o arhitectură care incorporează 3 antene, concepută pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fără întreruperi în rețele mobile și Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla în lume.

P9 și P9 Plus protejează informațiile utilizatorilor datorită tehnologiei inovatoare Huawei de recunoaștere biometrică a amprentei. Senzorul îmbunătățit de recunoaștere a amprentei le permite utilizatorilor să personalizeze și să își protejeze dispozitivele, astfel că posibilitatea accesului fraudulos sau accidental scade în mod semnificativ. Totuși, aceștia pot sa își acceseze smartphone-ul într-un mod rapid și sigur.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, având prețuri începând de la 599€. Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB cu 4GB RAM având prețuri pornind de la 749€.

Noile modele vor fi disponibile inițial în peste 25 de țări, printre care Austria, China, Franța, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibile și pe alte piețe.

Cele mai citite