Campionatul National de League of Legends Sezonul 4

ACL LoL 2

ACL Esports in parteneriat cu Flanco Romania, Razer si HyperX invita comunitatea de League of Legends si sustinatorii sai din intreaga tara la Campionatul National de League of Legends Sezonul 4.

Competitia se va desfasura pe durata a doua zile, respectiv 14-15 Mai 2016 si va avea loc în magazinul Flanco - AFI Cotroceni ( Adresa: Bulevardul Vasile Milea 4, Bucuresti ) incepand cu ora 10:30.

Va invitam sa participati la un nou eveniment incendiar, cu scoruri stranse, un concurs unde va puteti intalni cu membrii celei mai dinamice comunitati de gaming din tara si unde veti putea testa si calitatea noilor casti de gaming marca HyperX.

Premiile:

• 1st place: 9600 RP + Triumphant Ryze / player + 5 x Razer Goliathus + 600 Lei

• 2nd place: 7200 RP / player + 300 Lei

• 3rd place: 4800 RP / player + 100 Lei

• 4th place: 2400 RP / player

• 5th place – 8th place: 800 RP / player

Cei care nu pot ajunge la eveniment pot urmari de acasa evenimentul pentru ca ACL TV va transmite evenimentul integral de la fata locului: www.twitch.tv/aclgamestv.

Flanco Romania este unul din marii sustinatori ai Sportului Electronic din Romania si in parteneriat cu ACL Esports doreste formarea unei comunitati de gameri profesionisti.

Acest concurs face parte dintr-un sir lung de evenimente, organizate de ACL Esports si Flanco Romania, si are ca scop promovarea sportului electronic.

Mai multe detalii despre competitiile de esports gasiti pe site-ul ACL Esports: http://acleague.ro

ACL Esports si Flanco Romania va asteapta sa facem atmosfera si sa va sustineti echipele favorite!

Cele mai citite