Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016

Dreamhack se apropie si stiu ca vreti sa mergeti acolo, sa fiti parte din aventura celor 3 zile. Ei bine, Techzone.ro este partener media pentru acest eveniment si pune la bataie 20 invitatii, pentru ca voi sa puteti participa la cel mai mare eveniment de gaming din Romania. Evident, anuntati-va si prietenii, ca sa mergeti impreuna la Dreamhack.

  dreamhack 2016

Regulament concurs „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016”

Organizarea concursului
1. Organizatorul concursului „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” este Techzone.ro.
2. Toate obligațiile privind desfășurarea concurului revin exclusiv organizatorului.
3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
4. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.techzone.ro.
5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, organizator DreamHack Bucharest 2016.

Durata concursului
Concursul „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” se desfășoară în perioada 6 – 12 Septembrie 2016. Tragerea la sorti va avea loc pe 13 Septembrie 2016.

Modul de desfășurare a concursului
1.Participantii au de facut urmatoarele:

- dati like paginii Techzone.ro de pe Facebook

- dati like paginii Dreamhack.ro pe Facebook

- lasati un comentariu pe pagina Techzone.ro, de pe Facebook, cu textul #dreamhacktechzone

2. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind aplicatia http://www.miniwebtool.com/random-name-picker/, si va fi anunțat pe website-ul organizatorului, www.techzone.ro , și pe pagina de social media https://www.facebook.com/techzone.ro

Premiile și modalitatea de acordare
1. Premiile constau în 20 de invitații de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016, festival care se desfășoară între 16-18 septembrie, la Sala Polivalentă din București.
2. Un participant are dreptul la o singură invitație.
3. Pentru a intra în posesia premiului , câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. După ce a primit invitația pe e-mail, câștigătorul trebuie să-i confirme organizatorului, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., că a intrat în posesia ei.
4. Premiul (invitația) va fi trimis pe e-mail-ul încris de participant. Invitația este un document pdf ce conține un cod de bare. Invitația va fi printată de către câștigător și se va prezenta la intrarea în Sala Polivalentă, în timpul DreamHack Bucharest 2016. Invitația nu trebuie decupată, colorată sau modificată. Fiecare invitație are un cod unic de bare, iar la prima scanare a acestuia, codul este introdus în baza de date, iar deținătorul primește o brățară de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016. A doua scanare a aceluiași cod de bare va fi respinsă de sistem, iar deținătorului nu-i va fi permis accesul la festivalul DreamHack Bucharest 2016. Prin urmare, responsabilitatea ca invitația să nu ajungă la altă persoană, ci doar la cea desemnată, aparține exclusiv utilizatorului adresei de e-mail furnizate de participant.
5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Dreptul de participare
1. Concursul „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor partenerului media precum şi a membrilor familiilor acestora.
2. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
3. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

Cele mai citite