Vonino Magnet M1 review - raport performanta-pret la superlativ

 

Aspect şi construcţie

Vonino Magnet M1 se prezinta ca o tableta interesanta, prezentând o configurație hardware puternica si capabilități 4G. Procesorul este un Mediatek MT8735B (4 nuclee), cu frecventa de 1.1GHz, din seria Cortex A53, iar cipul grafic este ARM Mali-T720. Memoria de 2GB este suficientă pentru majoritatea aplicațiilor, astfel încât sa nu aveți sacadări in funcționare.

Vonino Magnet M1

Tableta este dotata cu ecran IPS de 10.1 inch, cu rezoluție 1280x800, oferind o calitate foarte buna a imaginii si culori vii. Stocarea integrata este de 16GB, dar poate fi extinsa prin card microSD, de maxim 32GB, astfel ca avem destul spațiu pentru aplicații, poze, etc.

Spatele tabletei prezinta o textura cauciucata, foarte aderenta, motiv pentru care este virtual imposibil sa o scăpați din mana. De asemenea, nu alunecă pe suprafețe lucioase, deci nu va zbura de pe birou, in caz ca o loviți din greșeală.

Vonino Magnet M1 spate

Butonul de pornire/oprire se afla pe muchia superioara, împreună cu cele pentru volum. Interfețele si conectorii sunt pe partea dreapta-spate. Ieșirea audio si micro-USB-ul sunt la vedere, însă restul porturilor sunt ascunse sub o ușă protectoare.

Vonino Magnet M1 butoane

Acolo găsim sloturile pentru SIM si microSD, flancate de antenele pentru Wi-Fi/GPS, respectiv GSM. Lângă acestea se afla si camera foto/video de 5MP, care, însă, nu este ajutata de vreun blitz/flash.

Vonino Magnet M1 SIM

Conexiunea Wi-Fi poate fi efectuata atât in 2.4GHz, cat si in 5GHz, ceea ce este un avantaj.

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite