Logitech si Vita de Vie lanseaza Logitech Z506

Logitech si formatia Vita de Vie lanseaza cel mai nou si performant sistem audio 5.1, Logitech Z506. Evenimentul se va desfasura la Baneasa Shopping City si va imbraca haina unor sesiuni muzicale, la care toti fanii muzicii au ocazia sa-si dovedeasca abilitatile contra membrilor trupei Vita de Vie.

Logitech ii invita pe toti pasionatii de muzica si mai ales pe infocatii practicanti de Guitar Hero, sa se confrunte cu membrii formatiei Vita de Vie. Duelul se va desfasura in doua faze. Prima sesiune va avea loc pe 9 octombrie (de la orele 16 la 19), zi in care Vita de Vie va fi reprezentata de Adrian Despot. Atat cunoscatorii, dar si novicii, vor avea sansa sa-l provoace pe solist, armele fiind chitarele si tobele Logitech si evident jocul Guitar Hero, care cuprinde o gama larga de melodii, de la Slayer – Chemical Warfare si Dire Straits – Money for nothing pana la Linkin Park – Bleed it Out si R.E.M. – Losing My Religion.

Al doilea eveniment, care se va desfasura in aceasi locatie pe data de 29 octombrie, le va da posibilitatea celor care s-au confruntat in prima reprezentatie, dar si noilor veniti, sa creeze formatii ad-hoc pentru a se « bate » cot la cot cu Vita de Vie, de data aceasta in formatie completa.

Muzica va razbate prin noul sistem de boxe 5.1, Logitech Z506. Dotate cu o putere de 75 de wati, noile boxe de la Logitech pot umple camera cu sunet curat și plin și pot face chiar sa tremure ferestrele. Subwoofer-ul down-firing ofera un bas adanc care da viața melodiilor preferate, filmelor și jocurilor. De asemenea, poți sa controlezi nivelul bass-ului, in funcție de adancimea dorita, mai mare sau mai mica. Iar cand nu vrei sa deranjezi vecinii, sistemul Logitech Surround Sound Z506 include un jack de caști pentru audiții intime sau tarzii.

Boxele Logitech Z506 pot fi conectate aproape la orice echipament, precum PC-ul personal, consolele PLAYSTATION 3 (PS3), Xbox 360, Wii, iPod -ul sau player-ul DVD.

Dispunand de sunet stereo surround, boxele Z506 pot converti doua canale stereo intr-o experiența surround de neegalat, introducandu-te in acțiunea filmelor preferate sau oferind un avantaj competitiv in timpul jocurilor, in care ai nevoie sa-l auzi pe inamic cum se strecoara prin spatele tau.

Sistemul Logitech Z506 este disponibil in Romania la un pret de 390 Lei.

 

Cele mai citite