Gamdias Hermes P1 RGB review - Ploaie de culori

Iluminata RGB, cu o constructie solida din aluminiu, Hermes P1 este o tastatura mecanica de la Gamdias ce merita sa fie comparata cu multitudinea de modele high-end pe piata (Logitech G910+, Steelseries Apex M500+, Corsair K70RGB), cel putin la prima vedere. Reuseste sa iasa in evidenta? Sa vedem.

Gamdias are deja cateva modele de tastaturi mecanice, toate iluminate, majoritatea fiind modele pentru gamer-ul cu un buget mai limitat. Hermes P1 are la fundatie trasaturi in design si constructie similare cu tastaturile din generatiile anterioare, dar dupa cateva modificari in hardware si aditii estetice, modelul se diferentiaza dramatic fata de restul seriei, inclusiv versiunea precedenta Hermes RGB. Pentru moment Hermes P1 reprezinta varful de gama Gamdias, menit sa intre in competitie cu producatorii mari de pe piata tastaturilor.

Gamdias Hermes P1 Product Image  

Comparand Hermes RGB si P1, cea mai evidenta diferenta dintre ele sta in constructie. Desi procesorul intern este tot un CortexTM-M3 de 32bit, switch-urile mecanice au fost inlocuite, iar in locul switch-urilor Kailh, Gamdias au utilizat taste TTC, cu o durabilitate si senzatie tactila similara. De asemenea, in timp ce versiunea precedenta avea o constructie de plastic, P1 are un cadru din aluminiu frumos polizat. 

Gamdias Hermes P1 RGB
Key-switch Gamdias Certified (TTC mechanical switches)
Dimensions 448 x 202.4 x 36.9 mm (w/ wrist rest)
448 x 156.6 x 36.9 mm (w/o wrist rest)
Weight 1.56KG (w/ wrist rest)
1.30KG (w/o wrist rest)
Polling rate 1000Hz
Built-in memory 72KB
Programmable keys 2
Backlighting RGB (16.8 million culori cu 4 nivele de intensitate)
Cable length 1.8m
Rollover N-Key rollover
Prev
1/5 Next »

Cele mai citite