Gamdias Hermes P1 RGB review - Ploaie de culori

Functionalitate

Folosita in birou, pentru tastare si alte utilitati de zi cu zi - tastatura se comporta ireprosabil. Tastele sunt similare cu cele de la Cherry MX, si se simt foarte asemenatoare, desi cel mai probabil exista o diferenta in rezistenta necesara pentru ca un key-press sa fie inregistrat, datorita faptului ca P1 se simte mai rapid la tastare.

NKRO este bine implementat si nu am intampinat nici un fel de probleme in testele noastre. Aproximativ toate tastele pot fi apasate simultan, iar keypress-urile vor fi inregistrate fara nici un fel de eroare.

Gamdias Hermes P1 NKROllover  

In cele din urma, in cazul in care macro-urile sunt necesare, Hermes P1 are 2 taste dedicate macro-urilor, dar acestea nu sunt taste separate care nu au functii separate. Dimpotriva, cele doua chei dedicate macro-urilor sunt SPACE si B.

Desi soft-ul este extrem de robust, si permite compunerea macro-urilor cu o combinatie de comenzi atat din mouse cat si tastatura, datorita faptului ca cele doua chei pentru Macro sunt printre cele mai utilizate taste din rutina de zi cu zi, nu am folosit macro-urile foarte mult, desi din nou - potentialul macro-urilor este evident. Daca acestea erau taste dedicate, sau daca erau pozitionate in locul tastelor F, atunci probabil ca ar fi vazut mult mai multa actiune.

Cu acestea fiind spuse, faptul ca putem literalmente inlocui functiile la orice tasta existenta, este o aditie placuta si permite configuratia unei tastaturi literalmente custom.

Gaming

Pentru a testa gaming-ul pe Gamdias Hermes P1, am jucat cateva ore de Overwatch, Witcher 3, Dark Souls III, PUBG si Divinity Original Sin 2. Nu pot spune ca am intampinat vreo problema la oricare din aceste jocuri, si pentru anumite titluri precum Divinity sau Witcher, potentialul de a inlocui toate functiile tastaturii cu orice altceva a fost binevenit. De asemenea, saltul de la un profil la altul dintr-un minut in altul este la randul sau interesant, mai ales pentru jocuri multi-player unde tre sa schimbi rotatia pe cat se poate de rapid.

Partea ce merita mentionata este ca, desi Hera ofera un GUI pentru toate functionalitatile de mai sus, tastatura este capabila sa faca exact aceleasi lucruri fara nici un fel de soft instalat. Singurul lucru in plus este alarma, si care din noi nu si-a pus tastatura sa-l trezeasca dimineata?

« Prev
4/5 Next »

Cele mai citite