ASRock X299 OC Formula review - alegerea perfecta

 

Ambalaj si accesorii

ASRock X299 OC Formula este livrata într-o cutie neagra, lucioasa, cu un model gri pe frontispiciu, peste care este evidențiat numele produsului. Totodată, apare un nou logo pentru placa, afișat in partea superioara.

ASRock X299 OC Formula box

Fațada este, de fapt, un capac, care se deschide spre stânga, dezvăluind o fereastra prin care se vede placa. In interior, exista 2 cutii, una pentru placa, iar cealaltă pentru accesorii.

ASRock X299 OC Formula box inside

De pe spatele ambalajului aflam câteva caracteristici legate de performantele plăcii, in materie de memorie, VRM, viteza M.2, etc. Apare si o imagine miniaturala cu placa, relevând zona cu iluminare RGB.

ASRock X299 OC Formula box back

Pe lângă obișnuitele manuale si cabluri SATA, ASRock oferă șuruburile de fixare a SSD-urilor in porturile M.2, o felicitare, bridge-urile SLI, dar, cel mai interesant, un alt backplate pentru placa de baza. Acesta fixează doar retenția de la socket, dar nu are atașat sistemul de prindere al cooler-elor, adică acele prinderi cu filet. Cei care folosesc răcire sub-zero, îl vor înlocui pe cel inițial, pentru a elibera găurile din jurul socket-ului, pentru a putea instala pot-ul pentru azot.

ASRock X299 OC Formula acc

Sa vedem cum arata placa.

 

« Prev
2/9 Next »

Cele mai citite