Winter Championship 2017 este aproape

Comunitățile de gaming sunt tot mai numeroase, iar odată cu creșterea numărului de membri si participant, observam si o accentuare a evenimentelor de profil.

Am plăcerea sa va înștiințez despre o astfel de adunare, respectiv Winter Championship 2017, organizat de eSports Media si care va reuni turnee de League of Legends, PlayerUnknown’s Battlergrounds, Hearthstone, FIFA si Mortal Kombat.

Parteneriatul cu SSIG (Societatea Secreta a Iubitorilor de Gameriţe) este un adaos interesant, iar evenimentul încurajează socializarea si colaborarea intre gameri.

Fiecare joc are propriul turneu, care se termina cu premii, oferite de Trust Gaming.

WINTER CHAMPIONSHIP 2017

 

League of Legends

4 echipe vor concura intr-un turneu, de tip single elimination, best of 3. Doua echipe vor merge in semifinale, iar celelalte doua vor trece prin calificarea online.

Cele două semifinale vor începe la ora 11 și se vor juca în paralel, cel mai aprins meci fiind comentat live, de la IDM Esports. În pauzele meciurilor vă invităm să urmăriți atât interviuri cu jucătorii participanți la eveniment, cât și discuții, pe diverse subiecte, între administratorii turneului și comentatori.

Premiile vor fi oferite de Trust Gaming si vor fi distribuite astfel:

Locul 1: 1000 RON + 5x tastaturi

Locul 2: 5x căști

Locul 3: 5x mouse

Locul 4: 5x tricouri

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Prin parteneriatul cu Bluehole, Esports Media organizează 3 concursuri de PUBG, adresate atât profesioniștilor, cat si fanilor genului, participanții câștigând la final o cină cu pui.

PUBG SQUAD – 8 echipe

Echipele sunt de 4 membri. Primele 4 echipe merg in semifinale, celelalte 4 trec prin calificări.

Premii:

1. 4x tastaturi

2. 4x beri si Crispy Chicken Bucket

 

PUBG Solo – 32 de jucători

Jucătorii celor 8 echipe pot concura si la stilul individual.

Premii:

1. tastatura Trust Gaming + tricou LeTrico

2. mouse de gaming Trust Gaming + tricou LeTrico

3. powerbank + tricou LeTrico

 

PUBG Solo #2– 32 de jucători

Cei prezenți la eveniment pot sa-si arate calitățile individuale de jucător de PUBG, poate veni la acest turneu. Se pot face rezervări de locuri, in avans, trimitand un email, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu numele.

Premii:

1. tastatura Trust Gaming + tricou LeTrico

2. mouse de gaming Trust Gaming + tricou LeTrico

3. powerbank + tricou LeTrico

 

 

Hearthstone

Vor exista 2 competiții:

1. Pro

8 jucători vor fi invitați, meciurile vor fi double elimination, standard, conquest best of 5, iar comentariile vor fi susținute de Proti & Charzuull. Cei doi finaliști vor câștiga cate un produs de gaming, marca Trust Gaming.

2. Amatori

Va fi pe sistem single elimination, standard, conquest, best of 3. Meciurile se vor susține de pe dispozitivele mobile personale. Înscrierile se vor efectua la locul faptei, după ora 18.

 

FIFA

Competiția de FIFA 18 se va desfășura sub forma 1v1. Înscrierile încep la ora 21.00.

Premii:

1. 500 RON voucher la Emag (gaming/console) + Rucsac de plaja Trust Gaming + bere Timișoreana

2. Tricou de gamer + bere Timișoreana

 

Mortal Kombat

Competiția de Mortal Kombat X este dedicată atât participanților care au avut primul contact cu jocurile de tip fighting pe mașinăriile arcade din copilărie, cât și celor mai tineri, ce caută să demonstreze că stăpânesc, fără probleme, seriile de lovituri. Înscrierile pentru competiția de Mortal Kombat X se vor efectua în cadrul evenimentului, începând cu ora 22:00. Fiecare jucător are mână liberă spre a-și alege luptătorul preferat!

Câștigătorii vor pleca acasă cu:

Locul 1: 500 RON voucher de cumpărături la eMAG (zona gaming/console) + Rucsac de plaja Trust Gaming + Bere Timișoreana

Locul 2: Tricou de gamer + Bere Timișoreana

 

Nota: Băuturile alcoolice vor fi oferite numai după ora 18.00 și numai persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Minorii pot opta pentru băuturi non-alcoolice.

Cele mai citite