MSI Aero, Gaming, Sea Hawk, Lightning – cum alegi placa grafica potrivita

Când vine vorba despre sisteme de gaming, avem la dispoziție nenumărate variante de componente, care lărgesc aria de opțiuni, oferind soluții pentru toate gusturile, cerințele si, mai ales, buzunarele.

Pentru a veni in ajutorul fanilor si utilizatorilor din Romania, cu detalii complexe, legate de seriile de placi grafice produse de MSI, producătorul m-a rugat sa scriu acest articol, prin prisma experienței pe care am acumulat-o prin review-urile mele.

Nu mi-au trecut prin mana toate seriile, însă, in ultimii 5 ani, am testat majoritatea plăcilor Gaming si Lightning, iar pe cele din urma le-am folosit ca overclocker, răcind-le cu azot lichid, o experiență pe care o recomand celor pasionați.

set

Totuși, MSI oferă mai multe serii de placi grafice, pentru a deservi toate tipurile de utilizator. Exista Aero, Armor, Gaming, Sea Hawk si Lightning, ca sa luam clasele mari, iar unele au si derivate, despre care veți afla in paginile ce urmează. Fiecare are anumite caracteristici, echilibrate in funcție de performanță si preț. Le voi prezenta individual, cu detalii, pentru a evidenția motivele unei eventuale alegeri.

Pe site-ul MSI veți găsi si seria Duke, dar aceea se comercializează numai in China, drept pentru care nu are rost sa vorbim despre ea.

 

Prev
1/7 Next »

Cele mai citite