MSI Clutch GM70 review - Mouse ptr toate situatiile

La prima vedere

Prezentarea este una de-a dreptul exemplara. Mouse-ul si toate accesoriile incluse, sunt frumos prinse in doua straturi de burete ce asigura ca nu prea se pot intampla accidente pana la desigilare. Doua seturi de panouri laterale si doua panouri superioare sunt incluse in pachet, iar cei de la MSI au mai adaugat si o mica punga din piele pentru a completa prezentarea.

Fara nici un fel de accesoriu instalat, mouse-ul are o forma ambidextra, care evident poate fi ajustata in mai multe moduri. De asemenea, din punctul de vedere al greutatii este destul de greoi de folosit, in mare parte datorita cadrului metalic solid - care il aduce la 129g - cateva grame peste mausi precum Logitech G703 sau SteelSeries Rival.

MSI Clutch GM70 Back Side MSI Clutch GM70 Front Side

Design-ul fara accesorii este unul relativ decent. Mouse-ul se simte destul de bine in mana, si are cateva surse de iluminare pentru petrecerea RGB. Doua LED-uri sub click dreapta si stanga, dar si log-ul MSI.

Lateral

Deasupra cadrului metalic, ambele laterale au cate doua butoane pe fiecare latura. In afara de acest element, nu exista elemente definitorii intre partile laterale. Fara bucati de cauciuc sau alte elemente aditionale.

MSI Clutch GM70 Right Side

Singurele elemente ce merita remarcate sunt slot-urile magnetice, unde se ataseaza lateralele. Acesoriile din plastic atasabile contin elementele texturate pentru grip. 

MSI Clutch GM70 Left Side

Partea anterioara

Pe partea anterioara a mouse-ului putem sa observam mai in detaliu constructia sa metalica, dar cele doua pad-uri din PTFE masive, si senzorul optic PMW3360 in centru.

MSI Clutch GM70 Underside

De asemenea, aici sunt incluse butonul de pairing, de power si clema care permite detasarea cablului micro-USB.

Cablu

Cablul de 2 metri pare a fi un pic cam teapan. Acesta este invelit in nylon, cu terminatie micro-USB intr-un capat si un capat USB placata cu aur.

MSI Clutch GM70 Cable

Desigur, in pachet este inclus si un dongle pentru conexiunea wireless.

« Prev
2/4 Next »

Cele mai citite