Asus ROG Fusion 300 review - Design reinnoit

Acum cateva zile, unul din cele mai recente modele de casti audio ASUS mi-a ajuns pe birou. Mai exact, modelul de baza din gama Strix Fusion, Asus Strix Fusion 300.

ASUS a lucrat perseverent in ultimii ani la productia catorva serii de periferice high-end pentru gaming. Astfel, am avut destule modele relativ interesante marca ASUS in de-a lungul anilor. De la castile Vulcan cu negarea sunetului extern, la ROG Orion, ROG Centurion 7.1, sau Strix (Pro, DSP, Wireless). Cu acestea fiind spuse, nu au avut niciodata un model pentru gamer-ul pe buget, sau o pereche ce poate fi considerata „portabila”.

Asta pana la generatia actuala, seria Fusion, care promite o calitate audio superioara generatiilor precedente de casti si un design maturizat.

  Fusion 300 Product Image

Modelul de baza din aceasta noua serie, Fusion 300, este dedicata celor dispusi sa dea un ban in plus pentru cateva aditii, dar nu neaparat sa lase cateva sute de euro pentru o pereche de casti. Echipate cu difuzoare de 50mm din neodym, aceste casti promit sunet puternic si fidel, indiferent de sursa audio – fie ca vorbim de jocuri, filme sau muzica. Bineinteles, considerand ca este aproape un standard in zilele noastre, mai avem si sunet surround digital 7.1.

Desigur, pe hartie ASUS pare sa aiba un model excelent, dar practic situatia s-ar putea sa fie un pic diferita. Asa ca haide sa aruncam o privire mai atenta la ce ofera Strix Fusion 300, si sa vedem daca isi merita pretul.

Prev
1/5 Next »

Cele mai citite