Genesis propune un setup de gaming cu iluminare RGB care costă sub 3.000 LEI

  • Published in Stiri

Genesis, brandul cu o experiență de peste 11 ani în oferirea de soluții de gaming cu un excelent raport calitate/preț vine astăzi către toți pasionații de jocuri cu o recomandare de setup complet de gaming cu iluminare RGB la un preț de necrezut. Mai puțin de 3.000 de lei pentru o configurație ce include birou, scaun, tastatură mecanică, mouse, mousepad și căști, fiecare cu iluminare RGB spectaculoasă.

Genesis setup RGB 1

Genesis Holm 300 RGB reprezintă alegerea ideală pentru cei care au nevoie de un birou de gaming cu loc suficient pentru toate accesoriile și perifericele, dar care nu ocupă mult spațiu în cameră. Blatul din MDF cu finisaj ce imită fibra de carbon este fixat pe picioarele solide din metal, material din care sunt fabricate și suporturile pentru căști, gamepad și băuturi, precum și tăvița inferioară în care pot fi organizate toate cablurile. Standul integrat pentru monitor aduce ecranul direct în raza vizuală a jucătorului și eliberează spațiu suplimentar pe birou. Un hub USB 3.0 cu trei porturi cu rata maximă de transfer de 5 Gbps și management al cablurilor face conectarea perifericelor mai facilă, în timp ce padul cu încărcare wireless cu putere de 10W (5V / 2A) permite alimentarea fără fir a telefoanelor și accesoriilor compatibile. Bineînțeles că nu lipsește iluminarea de tip RGB cu moduri și efecte multiple ce pot fi controlate prin telecomandă.

Poziția ideală pentru sesiunile prelungite de gaming o poate avea orice jucător așezat confortabil în scaunul Genesis Trit 500 RGB. Acesta este îmbrăcat în material textil ce permite pielii să respire, dar propune și elemente decorative din piele sintetică ce imită fibra de carbon, deci se va asorta perfect cu biroul de gaming Genesis Holm 300 RGB. Înălțimea scaunului este ajustabilă printr-un cilindru cu gaz, spătarul se înclină și vine cu funcție de balans, iar pentru o ergonomie perfectă a coloanei vertebrale există pernuțe detașabile și reglabile atât pentru zona lombară, cât și pentru cap. Iluminarea RGB extinsă, cu peste 300 de moduri și efecte disponibile, este configurabilă din telecomandă.

O tastatură mecanică de tip full factor form, dar care păstrează dimensiuni compacte, este ideală pentru orice tip de joc. Genesis Thor 400 RGB combină aceste atribute și este extrem de solidă și durabilă grație șasiului din aluminiu și a tastelor double injection cu switch-uri Kalih RED, cu o cursă de actuare de 2 mm și timp de răspuns de 8 ms și care au o durată de viață de 50 de milioane de apăsări. Cu suport anti-ghosting și N-key rollover, jucătorii vor avea un avantaj în fața adversarilor, în timp ce memoria integrată dă posibilitatea salvării mai multor profile direct în dispozitiv prin intermediul unui software dedicat care permite inclusiv programarea macro și reglajele iluminării RGB cu efect PRISMO.

Mișcările și acțiunile exacte și rapide sunt cele care aduc victoria gamerilor indiferent de tipul de joc. Mouse-ul Genesis Xenon 750 vine ca o extensie a mâinii câștigătoare și integrează un senzor optic performant Pixart PMW3330 cu DPI configurabil în 6 trepte, de la 100 până la 10.200. Parametrul Lift Off Distance foarte redus nu lasă loc de erori nici în cele mai tensionate momente din joc, la fel ca viteza de 150 ips sau accelerația maximă de 50g. Configurarea celor 7 butoane programabile, precum și iluminarea RGB PRISMO, modificarea parametrilor ori salvarea unor profile se fac din aplicația dedicată, disponibilă gratuit spre descărcare de pe site-ul oficial Genesis-Zone.com.

Setup-ul RGB poate fi completat cu un mousepad Genesis Boron 500 M RGB, care vine cu iluminare multicoloră cu 11 efecte speciale și a cărui bază cauciucată generează o aderență perfectă pe biroul Holm 300 RGB.

Fiecare detaliu audio este adus direct în urechea jucătorului, iar mesajele către partenerii de distracție sunt transmise prin intermediul căștilor Genesis Neon 600 RGB, ce în pauzele de gaming își au locul pe suportul dedicat al biroului Holm 300 RGB. Cupele over-ear și banda flexibilă pentru cap ale căștilor sunt îmbrăcate în piele ecologică fină și asigură un confort suprem în timpul reprizelor lungi de gaming. Difuzoarele de 50 mm din magnet neodim garantează un sunet clar, în timp ce microfonul cu tijă flexibilă preia perfect vocea utilizatorului. Reglajul volumului și al iluminării RGB se fac în mod convenabil direct din butoanele de pe căști.

Chiar dacă vine greu de crezut, o configurație care conține toate produsele Genesis de mai sus este disponibilă în țara noastră la un preț mai mic de 3.000 de lei. Iată că un setup complet de gaming RGB nu trebuie să presupună nici un efort financiar major, dar nici compromisuri legate de performanță sau calitate, Genesis fiind recunoscută drept o companie ce își respectă clienții și care dezvoltă produsele în strânsă colaborare cu comunitatea de gameri.

Cele mai citite