realme anunţă în România modelul C33

realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă creștere în 2021, anunță pe plan local lansarea telefonului realme C33, un model puternic din seria C, cu o autonomie foarte mare, o cameră foto avansată de 50MP și posibilitatea de a extinde memoria cu ajutorul unui card microSD.

realme c33.png

Seria C de la realme continuă să evolueze, oferind cele mai bune prețuri pentru tehnologiile integrate. Noul realme C33 este un telefon care pune accentul pe design, autonomie și cameră foto, având culori deosebite, o baterie de 5000mAh și o cameră principala de 50MP.

realme C33 este disponibil în trei culori unice: Sandy Gold, Aqua Blue și Night Sea. Toate trei oferă pe partea din spate o suprafață plăcută la atingere, dar și un aspect unic și modern. Greutatea este de 187 de grame, iar grosimea de 8.3mm, fiind ușor de utilizat și manevrat cu o singură mână.

Ecranul lui realme C33 dispune de o diagonală generoasă de 6.5 inch și rezoluție 720 x 1600 pixeli. Panoul IPS cu 400nits luminozitate oferă o experienţă de utilizare bună chiar și în condiții de luminozitate ridicată, cum ar fi o zi pe o plajă însorită sau într-o cameră foarte bine iluminată. În plus, datorita tehnologiei IPS a ecranului, filmele și fotografiile vor fi redate într-un mod cât mai natural.

Platforma Unisoc Tiger T612 este creierul telefonului, oferind un procesor cu opt nuclee împărțite pe categorii: 2x Cortex A75 la 1.8GHz, 6x Cortex A55 la 1.8GHz. Pe partea de GPU este oferit procesorul grafic Mali G57. La toate acestea se adaugă memoria RAM de 3GB sau 4GB în funcție de model, iar stocarea se realizează pe memoria integrată de tip UFS 2.2 de 32GB, 64GB sau 128GB în funcție de modelul ales, suplimentar putând să se extindă printr-un card microSD.

Camera foto principală este de 50MP cu PDAF, capabilă să realizeze fotografii în toate condițiile. Este ajutată de un senzor de 0.3MP pentru profunzime cu f/2.8, care își va face simțită prezența la fotografiile realizate în mod Portrait, blurând fundalul. De asemenea, pentru fotografiea selfie este disponibilă o camera de 5MP cu f/2.2, lentilă de 27mm, funcție HDR și filmare 720p la 30FPS.

Conectica este asigurată de un port micro USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, GPS și un senzor de amprentă integrat pe butonul de power de pe lateralul telefonului.

Telefonul este deja disponibil în magazinele partenere.

Cele mai citite