HTC a lansat 5 smartphone-uri cu Windows Phone 7

HTC a dezvaluit astazi 5 smartphone-uri cu sistem de operare Windows Phone 7. Fiecare telefon include tehnologii de ultima ora si aplicatii HTC unice, care pot fi accesate prin HTC Hub. Windows Phone 7 a fost creat pentru a ajuta utilizatorii sa faca mai mult, in mai putini pasi. WIndows Phone 7 Hub ofera acces rapid si usor la poze, jocuri, muzica si filme, dar si integrare cu servicii Microsoft, precum Xbox Live, Windows Live, Bing si Zune.

 

HTC 7 Surround este cel mai bun device multimedia. Cu boxa culisanta si suport pentru Dolby Mobile si SRS WOW HD, HTC 7 Surround ofera sunet de inalta calitate si permite utilizatorilor sa impartaseasca muzica si clipurile favorite.

 

HTC 7 Surround


HTC 7 Mozart este creat din aluminiu si duce design-ul la un nou nivel. Subtire, solid si "destept", HTC Mozart suna la fel de bine pe cum arata prin integrarea Dolby Mobile si SRS WOW HD. Prin Microsoft Zune, utilizatorii pot sincroniza telefonul cu calculatorul.

HTC 7 Mozart

 

HTC 7 Trophy exploateaza puterea Xbox Live. Posesorii se vor bucura de viteza si raspunsul prompt in jocuri, datorat procesorului Snapdragon de 1GHz si ecranului tactil, WVGA, de 3.8 inch. Telefonul suporta SRS WOW HD, pentru o experienta audio excelenta.

HTC 7 Trophy

 

HTC 7 Pro a fost inspirat de utilizatorii care doreau sa combine eficienta in afaceri cu abilitatea de a se recrea in timpul liber. Telefonul prezinta o tastatura QWERTY culisanta si foarte comfortabila, care impreuna cu scanarea, sortarea documentelor, suportul pentru e-mail si posibilitatea de a edita documente Office direct pe telefon, ajuta la maximizarea eficientei intr-o zi de afaceri.

HTC 7 Pro

 

HTC HD7 ofera utilizatorilor un ecran de 4.3 inch pentru a putea viziona filmele preferate. Totodata puterea lui HTC HD7 aduce jocurile la viata intr-un mod intalnit pana acum doar la console.

HTC HD7

 

Cele 5 smartphone-uri vor fi disponibile la distribuitorii din Europa, Asia si America de Nord incepand cu sfarsitul lunii octombrie.

 

Cele mai citite