Samsung Omnia 7 cu Windows Phone 7

Omnia 7 se alatura telefoanelor mobile cu WP7.

Samsung se altura companiilor LG si HTC prin lansarea primului sau smartphone cu sistem de operare Windows Phone 7, varful de lance, Omnia 7.

Noul Omnia indeplineste toate standardele sistemului de operare WP7 de la Microsoft cu un ecran Super AMOLED de 4 inch (a la Galaxy S) cu o rezolutie de 800x480.

Acesta beneficiaza, de asemenea, de procesorul standard Qualcomm Snapdragon de 1GHz si o camera de 5 megapixeli cu LED flash. Poate realiza capturi video HD 720p la 25 frame/secunda.

In interiorul carcasei atractive gasim 8GB spatiu de stocare si o baterie puternica LiOn de 1500mAh. Gasim si cele mai recente conexiuni Bluetooth si WiFi si viteze de descarcare HSDPA de pana la 7.2 Mbps.

Marea veste este bineinteles prezenta sistemului de operare de la Microsoft care dispune de jocuri Xbox Live, player Zune, actualizari media in timp real  si hub-uri pentru People, Places, Office si asa mai departe.

Numele de Omnia nu este unul nou, Samsung a lansat deja cateva telefoane mobile cu acest nume, cel mai important fiind Omnia HD care a fost primul telefon mobil cu o camera video 720p.  

Cei trei producatori si-au anuntat telefoanele mobile. Care dintre ei este in avanataj?

 

samsung omnia 7

Cele mai citite