Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

EA si SteelSeries - periferice de gaming licentiate Medal of Honor

SteelSeries si Electronic Arts au lansat o suita de periferice de gaming, licentiate Medal of Honor. Din aceasta fac parte 2 tastaturi: SteelSeries 6Gv2 si SteelSeries Shift, ambele in editie Medal of Honor. In completare, a aparut si mouse-ul Xai Medal of Honor Edition, ajutat de pad-ul SteelSeries QcK Warrior Edition. Pe langa acestea, SteelSeries completeaza si experienta audio cu 2 produse, 5Hv2 pentru PC si Spectrum 5xb pentru Xbox 360.

 

Tastaturile SteelSeries Medal of Honor Edition

 

SteelSeries 6Gv2 Medal of Honor Edition este indestructibila, constructia ei bazandu-se pe 5 ani de experienta in crearea de tastaturi mecanice pentru jocuri. Contactele mecanice placate cu aur de 18K si posibilitatea de apasa oricate taste simultan, ofera utilizatorului abilitatea de a creste numarul de actiuni pe minut (APM). 6Gv2 incorporeaza SteelSeries Media Controls, care ofera acces neintrerupt la volum si la diferite optiuni audio. Sistemul mecanic al tastaturii este construit ergonomic, pentru a fi usor de folosit, dar in acelasi timp foarte rezistent. Durata de viata a contactelor de sub taste este de 50 milioane operatii, de 10 ori mai mult decat la tastaturile cu membrana. SteelSeries 6Gv2 Medal of Honor Edition vafi disponibila odata cu lansarea jocului si va costa 79.99EUR.

 

6gv2 

 

Jucatorii pot alege intre 6Gv2 si mai avansata SteelSeries Shift Medal of Honor Edition Bundle, care prin varianta Limited Edition poseda abilitatea de a schimba functiile tuturor tastelor. Aceasta varianta costa 99.99EUR si include programul Shift, construit cu SteelSeries Engine si variantele QWERTY standard si cea Medal of Honor, interschimbabile intre ele. Varianta Medal of Honor se vinde si separat pentru 24.99EUR.

 

shift

Mouse si Pad SteelSeries Medal of Honor Edition

Pentru pasionatii de FPS, tastatura este cel mai important accesoriu. Dar mouse-ul este unealta pentru precizie si acuratete. Imbracat intr-o "haina" Medal of Honor, SteelSeries Xai ofera utilizatorilor un intreg arsenal de tehnologie si functionalitate, care va ajuta jucatorul sa-si imbunatateasca stilul de joc.  Xai va fi acompaniat, pentru cea mai buna performanta, de SteelSeries QcK Medal of Honor Warrior Edition, care prezinta o suprafata optimizata pentru precizie. SteelSeries Medal of Honor Edition Xai si QcK Warrior Edition vor fi disponibile simultan cu lansarea jocului, la 79.99EUR, respectiv 14.99EUR.

 

xai

 

qck

 

Castile SteelSeries Medal of Honor Edition

SteelSeries 5Hv2 Medal of Honor Edition este o pereche de casti optimizate pentru gaming, care include si un microfon retractabil.

SteelSeries Spectrum 5xb Medal of Honor Edition, ofera posesorilor de Xbox 360 abilitatea de a auzi sunetele directionale ale pasilor si focurilor de arma, fara a fi inecate de adancimea frecventelor de bas ale exploziilor. AudioMixer permite accesul independent la controalele de sunet si voce. SteelSeries LiveMix este optiunea rapida care balanseaza sunetul din joc cu chat-ul Xbox Live, astfel incat comunicatiile vocale sunt perfect mixate cu si peste atmosfera jocului.

  

SteelSeries Spectrum 5xb Medal of Honor Edition si SteelSeries 5Hv2 Medal of Honor Edition vor fi disponibile in primul trimestru din 2011.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display