Philips LED 226CL2

Designul slim si stilat il recomanda ca fiind perfect pentru orice incapere. Controlul SmartTouch foloseste pictograme tactile, inteligente, care inlocuiesc butoanele proeminente. Sensibile la cea mai mica atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, sa porneasca monitorul sau sa creasca luminozitatea si claritatea imaginii. Cand sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a indica faptul ca au fost selectate.

Utilizatorii vor ramane impresionati de contrastul de 20000000:1, fie ca ne referim la un pasionat de filme sau la un gamer. Acestia se vor afla sub impactul profunzimii tehnologiei Smart Contrast care va creste contrastul cu un nivel superior de negru si transmiterea umbrelor si a culorilor intunecate va fi mai exacta. Imaginile oferite sunt stralucitoare, realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante. Philips 226CL2 include SmartResponse, o tehnologie exclusiva Philips, care ajusteaza timpul de raspuns pentru cerinţele aplicaţiei, oferind timpi mici de raspuns pentru jocuri si clipuri video sau definiţie mai buna a culorii pentru fotografii si imagini statice.

Philips LED 226CL2, ce se remarca prin designul stilat, timpul de raspuns de doar 2ms si un contrast impresionant, va ajunge in magazine la un pret recomandat de 799 Lei.

 

Philips 226CL2 LED

Cele mai citite