Gigabyte GA-P55A-UD4P USB 3.0 a validat Kingston HyperX 2400Mhz

Gigabyte a anuntat ca Intel  si Kingston au folosit placa de baza GA-P55A-UD4P pt certificarea celei mai rapide memorii din lume, kitul Kingston HyperX DDR3 la 2400Mhz (KHX2400C9D3T1K2/4GX).

Tim Handley, Director de Marketing pt placile de baza de la Gigabyte, a declarat ca extraordinarul design al memoriilor pe platforma P55 a permis multor overclockeri din lume sa depaseasca cateva recorduri de performanta greu de atins. Acum se asteapta ca multe alte recorduri sa fie doborate prin folosirea placilor Gigabyte din seria P55 impreuna cu memorille Kingston HyperX DDR3 la 2400Mhz.

kingston_hyperx_logo

„Este o adevarata realizare crearea memoriilor Kingston HyperX la 2400Mhz si mai ales validarea Intel XMP ca fiind cele mai rapide memorii” a spus Mark Tekunoff, Manager pt Tehnologie la Kingston.

„Am reusit sa ajungem la aceste performante folosind placa Gigabyte GA-P55A-UD4P. Impreuna cu parteneri extreordinari, ca Gigabyte, Kingston continua sa creasca frecventele memoriilor pt a veni in sprijinul pasionatilor de jocuri si overclocking.”

gigabyte-logo

Cele mai citite