Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Skype 5 lansat cu integrare Facebook

Apelurile video in grup vor beneficia integrare Facebook pe cea mai recenta versiune Skype. Dupa luni de testre a versiunii beta Skype 5 pentru Windows, aceasta este acum aici, oficial, iar integrarea Facebook aduce un suflu nou serviciului VoIP.

Integrarea Facebook in Skype 5 inseamna ca utilizatorii pot, pentru prima data, sa importe contactele din agenda Facebook si sa sune cu o singura apasare de buton. Fluxurile de stiri sunt de asemenea importate din serviciul social media, permitand utilizatorilor de Skype sa fie conectati la ce se intampla fara sa paraseasca programul.

Alte caracteristici Skype 5 vor permite utilizatorilor sa solicite numerele prietenilor cu un singur click  si sa seteze ca Mood Message sa fie acelasi cu statusul de pe Facebook.

Pentru prima data, la Skype 5, imaginile de profil sunt afisate pentru a cauta mai usor, iar Mood Messages se afiseaza in agenda, permitand utilizatorilor sa vada ce fac prietenii inainte de a initia apelul.

Apelurile video de grup sunt o alta noua adaugare la serviciul Skype , chiar daca este inca in versiune beta in prezent. Noul serviciu pentru comunicare fata in fata permite pana la 10 oameni pe apel, facandu-l pe cel care vorbeste mai mare pe ecran. Daca doua persoane vorbesc in timp ce restul tace, acestia vor aparea mai mari pe ecran. Daca doriti o conferinta video de 10 persoane, Skype recomanda o conexiune internet de 1024 kbits/s si un calaculator cu procesor Core 2 Duo Intel i7. Apelurile video suporta pana la 640x480 VGA cu pana la 30 frameuri pe secunde, deci nu vorbim de HD.

Chiar daca nu a fost anuntata data exacta, directorii Skype au promis ca vor lansa anul viitor o versiune pentru Mac a noului Skype.

skype 5

Cele mai citite

Error: No articles to display