Epson lanseaza modelele EB-1750, EB-1760W, EB-1770W si EB-1775W

Epson lanseaza modelele EB-1750, EB-1760W, EB-1770W si EB-1775W – o serie de proiectoare slim, elegante, cea mai subtire si cea mai usoara creata vreodata de companie.

Avand doar 1,7 kg si un design foarte subtire cu grosimea de 44 mm, proiectoarele sunt mai mici decat majoritatea notebook-urilor si incap cu usurinta in gentile pentru laptop. Acest beneficiu, alaturi de set-up-ul usor si de functiile quick-start-up si instant-off, faciliteaza sustinerea prezentarilor in afara biroului.

Folosind tehnologia Epson 3LCD, proiectoarele intensifica luminozitatea pana la 3000 de lumeni si ofera Color Light Output (CLO) la fel de ridicat ca White Light Output. Astfel, prezentarile beneficiaza de o imagine de calitate in culori vii, cu tonuri naturale, impresionanta chiar si atunci cand proiectia este realizata in lumina zilei, oferind audientei posibilitatea de a lua cu usurinta notite.

Toate modelele beneficiaza de ajustare verticala automata keystone, iar EB-1775W are in plus functia de ajustare orizontala automata. Prin urmare, proiectia pe orice suprafata dreapta este modificata prin functiile de ajustare verticala si orizontala automata keystone, pentru redarea unei imagini cat mai clare. Operata printr-un buton special, functia Screen Fit potriveste perfect imaginea pe orice ecran cu margine neagra, pentru a obtine o proiectie clara, fara distorsionari, in cateva secunde.

Conexiunea wireless de mare viteza – inclusa la modelul EB–1775W si optionala la EB-1760W/1770W – elimina neplacerea cablurilor. Odata conectat cu ajutorul softului Easy MP Network Projection, proiectorul ofera o serie de functii aditionale, printre care afisarea pe mai multe ecrane, ce faciliteaza conectarea a pana la patru proiectoare la un singur computer. Iar cu ajutorul butonului Quick Wireless Connection, conectarea este realizata imediat.

Imagini ample pot fi proiectate usor chiar si cand spatiul este restrictiv. De exemplu, o imagine de 1,5 m (cu un raport de 16:10) poate fi obtinuta cand proiectorul este la doar 1,35 metri distanta de ecran.

Toate modelele, cu exceptia EB-1750, ofera o rezolutie WXGA standard ce afiseaza totul de pe un computer widescreen (Mac sau PC) fara sa fie nevoie de ajustari, proiectand cu peste 30% mai multi pixeli de pe ecran decat rezolutia XGA.

Pentru profesionistii care isi doresc o experienta de utilizare imbogatita, seria de proiectoare ofera functia USB de afisare 3 in 1, unica la Epson. Prin urmare, utlilizatorii pot manevra in acelasi timp sunete si imagini si pot controla proiectorul, folosind un singur cablu USB compatibil cu Mac. În plus, softul Epson converteste slide-urile PowerPoint si permite astfel sustinerea prezentarilor multimedia fara folosirea unui PC, prin vizualizarea lor directa de pe un stick USB.

 

Epson

Cele mai citite