Logitech Speaker Lapdesk N550

Logitech a lansat Logitech Speaker Lapdesk N550, un sistem lapdesk confortabil ce creaza o experienta asemanatoare celei dintr-un cinema si care reda un sunet stereo bogat de pe netbook-ul tau. Urmas al popularului Logitech Speaker Lapdesk N700, model conceput pentru laptopurile nu mai mari de 16 inch, Logitech Speaker Lapdesk N550 ofera un sunet performant pentru laptopurile cu dimensiuni de 14,1 inch sau mai mici.

“Lapdesk-urile sunt eroii necunoscuti ai bogatei lumi a laptopurilor si netbook-urilor,“ a precizat Denis Pavillard, vice presedinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop. “Logitech Speaker Lapdesk N550 rezolva cele doua nemultumiri pe care utilizatorii le au fata de laptopurile si netbook-urile personale: calitatea audio slaba si caldura emanata. Folosind acest produs, experienta pe care acestia o au cu laptopurile lor se va imbunatati considerabil.”

Logitech Speaker Lapdesk N550 dispune de boxe stereo integrate, plasate exact pe laturi, si care ofera un sunet stereo complet. Design-ul construit pe 4 nivele, care opreste emanarea caldurii, combinat cu materialul delicat, ce permite aerului sa circule, ajuta la folosirea confortabila a laptopului. Logitech Speaker Lapdesk N550 ridica ecranul laptopului la o pozitie de vizionare confortabila, iar amortizoarele integrate pe suprafata lapdesk-ului pastreaza laptopul stabil.

Noul lapdesk de la Logitech este usor de folosit. Nu trebuie instalat niciun software. Pur si simplu conectezi un cablu in portul USB al laptop-ului sau netbook-ului pentru a porni boxele.

Logitech Speaker Lapdesk N550 va fi disponibil in Europa din luna ianuarie, la un pret recomandat de 49,99 Euro.

 

Logitech N550 CTG1

 

Logitech N550

Cele mai citite