BlackBerry Style 9670 - Smartphone cu clapeta

Telefonul cu clapeta BlackBerry a fost anuntat de Research in Motion.

RIM a anuntat cea mai recenta adaugare la gama de smartphone, telefonul mobil cu clapeta BlackBerry Style 9670.

Beneficiind de o clapeta vintage si doua ecrane stil 2010,  BlackBerry Style 9670 este "o extensie a telefoanelor mobil smartphone BlackBerry intr-o noua forma" conform directorului de productie Randy Carson.

Vorbind pe blogul oficial BlackBerry, Carson a adaugat despre 9670 care vine echipat cu tastatura full QWERTY: "Cercetarea noastra de piata a aratat ca exista o multime de oameni care prefera forma cu clapeta. Acestia se simt mai bine sa deschida telefonul pentru a raspunde la apel, si sa-l inchida pentru a finaliza apelul. De asemenea, le place sa poata inchide dispozitivul si sa il puna in geanta fara a avea grija unor apeluri accidentale. Sa poti vedea mesajele discret este de asemenea o caracteristica grozava datorata formei."

BlackBerry Style 9670 va beneficia de o camera de 5 megapixeli care poate realiza capturi video, din pacate nu 720p, GPS, Wi-Fi integrat si 512MB spatiu de stocare care poate fi extins cu cardul micro SD de 8GB. BlackBerry Style 9670 va beneficia de sistemul de operare pentru telefoane mobile  BlackBerry 6.

Data oficiala de lansare si pretul telefonului BlackBerry Style 9670  nu au fost inca anuntate.

BlackBerry Style 9670 cu clapeta

Cele mai citite