WD TV Live Hub

Western Digital a lansat WD TV Live Hub, un centru media cu rezolutie Full HD 1080p si hard disk de 1TB incorporat, care ofera utilizatorilor libertatea de a rula filmele preferate pe orice televizor din casa. WD TV Live Hub permite inchirierea sau cumpararea de continut prin serviciul Blockbuster On Demand, in aceeasi zi cu lansarea filmului pe Blu-ray, dar si interactiunea cu contul personal de Facebook.

Formatele suportate de WD TV Live Hub sunt multiple, incluzand mkv, mp4 si mov in variantele Full HD 1080p. Hard disk-ul integrat de 1TB permite utilizatorilor sa stocheze continutul media intr-un singur loc, prin copierea facila de pe PC sau Mac, prin sistemul file sharing sau de pe stick / HDD USB prin cele 2 porturi existente. Simultan exista si suportul pentru DLNA/UPnP.

WD TV Live Hub poate fi folosit si ca server media, pentru a face streaming de filme, muzica si fotografii de pe hard-ul intern catre echipamente compatibile DLNA/UPnP sau alte destinatii multimedia, cum ar fi WD TV Live PLus media player, XBOX 360, Playstation 3 sau iPad, iPhone si smartphone-urile cu Android.

Integrarea cu Facebook permite partajarea de fotografii, vizionarea mesajelor de pe Wall si interactiunea cu prietenii, toate pe ecranul mare al televizorului. Totodata se poate reda continut multimedia de pe Netflix, Youtube, Flickr si Pandora, dar si starea vremii de pe Accuweather sau relatari video  MediaFly de pe CNN, NBC, MTV si ESPN.

WD TV Live Hub este disponibil pe piata la un pret de 199.99$.

 

WD TV Live Hub

Cele mai citite