HTC Desire HD lansat

HTC a lansat astazi mult asteptatul HTC Desire HD, impreuna cu o noua experienta HTC Sense. HTC Desire HD include noua versiune HTC Sense, care aduce o serie de imbunatatiri si inovatii, printre care serviciul HTCSense.com.

Dotat cu noul procesor Qualcomm 8255 Snapdragon la 1GHz, ecran de 4.3 inch LCD, sunet Dolby Mobile si SRS virtual, inregistrare video la 720p HD si camera de 8 Megapixeli cu dual flash, HTC Desire HD este conceput pentru continut multimedia. Desire HD este construit, ca si HTC Legend, dintr-o singura bucata de aluminiu. Tehnologia HTC Fast Boot reduce semnificativ timpul de pornire al telefonului, permitand utilizatorului sa-si continue munca mai rapid.

HTC Sense

Noua experienta HTC Sense ofera o multitudine de imbunatatiri care permit utilizatorului sa captureze, creeze, impartasi si accesa continut multimedia.Inregistrati video in format HD 720p, editati poze si adaugati efecte direct din camera foto, apoi incarcati pozele si clipurile direct pe Youtube sau pe televizoarele compatibile DLNA. HTC Sense include si un serviciu online de e-reading care contine un magazin pentru carti electronice - Kobo.

HTCSense.com

Prin acest serviciu se poate controla experienta HTC prin telefonul mobil sau de pe computer. Ca exempul, utilizatorii pot localiza un telefon ratacit, facandu-l sa sune foarte tare, chiar daca este setat pe Silent, sau vazandu-i locatia pe harta. Daca telefonul a fost oierdut sau furat, posesorul il poate bloca de la distanta, redirectiona apelurile si SMS-urile catre alt telefon sau sterge toate datele din acesta. HTCSense.com usureaza setarea unui telefon HTC nou sau accesarea continutului mobil precum contactele, mesajele text si istoria apelurilor, prin folosirea unui PC.


HTC Desire HD va fi disponibil in reteaua Vodafone incepand din noiembrie. Pana atunci puteti citi HTC Desire HD preview.

 

HTC Desire HD

Cele mai citite