Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

iPhone 4 alb intarzie datorita problemelor la camera

Oficial, cei de la Apple sustin ca fabricarea dispozitivului alb este "mai provocatoare decat se asteptau". Noile rapoarte arta ca de fapt camera de 5 megapixeli realizeaza imagini degradate.

Problema, atribuita dispersiei luminii, este proeminenta atunci cand se utilizeaza flash si lumina se reflecta in sticla translucida care acopera dispozitivul iPhone 4 alb, ceea ce duce la imagini mult prea luminate.

Informatia a venit de la un anomim care sustine ca a putut vedea cum dispozitivul alb iPhone 4 se lupta de ceva timp cu recrearea limitelor de design.

Cu un nou telefon iPhone 5 asteptat sa urmeze ciclul anual Apple si sa fie dezvaluit in iunie, telefonul mobil iPhone 4 alb este amanat pe termen nelimitat, cei de la Apple copncentrandu-se mai degraba pe realizarea dispozitivului iPhone 5 alb care sa apara pe piata de smartphone.

Amanarea continua care pare fara sfarsit a telefonului mobil iPhone 4 alb va determina sa asteptati un telefon un pic mai colorat?

apple iphone 4 alb

Cele mai citite

Error: No articles to display