Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 se incarca de la lumina

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 este prima tastatura solara a companiei. Tastatura se incarca oriunde exista lumina, chiar si in spatii inchise, eliminand astfel grija bateriilor. Pentru a te scuti de orice bataie de cap, tastatura Logitech Wireless Solar se incarca prin sistemul de panouri solare integrat. Nu mai este nevoie de cabluri de incarcare.

Aplicatia pentru energia solara dispune de un instrument de masurare a luminii, care te ajuta sa stii care e volumul de lumina necesar, te informeaza despre starea bateriilor si te alerteaza atunci cand tastatura are nevoie de mai multa energie. Prima tastatura solara Logitech poate fi incarcata cu lumina artificala si poate ramane incarcata cel putin trei luni in intuneric total. Un indicator al energiei elimina surprizele neplacute.

Logitech nu s-a limitat doar la intergrarea energiei solare in tastatura. Cu o grosime de doar 7,5mm, tastatura Logitech Wireless Solar este extrem de interesanta. Cu un profil foarte subtire si contururi armonioase, stilizata tastatura este un dispozitiv pretios la atingere si la vedere. Tastatura dispune de sistemul Logitech Incurve Keys. Folosind un design concav, tastele curbate se muleaza pe forma degetelor tale, in timp ce le ghideaza  pe tastele corecte. In plus, marginile rotunde, delicate, fac degetele sa alunece de la o tasta la alta.

Tastatura Logitech Wireless Solar K750 dispune de conectivitate wireless Logitech Advanced 2.4 GHz, care nu permite intazieri sau caderi, asa incat ai toate beneficiile unei conexiuni prin cablu, dar cu convenienta uneia wireless. Tehnologia Logitech Advanced 2.4 wireless include criptare AES de 128 biti pentru tastatura, una dintre cele mai eficiente nivele de securitate disponibile la ora actuala.

Micul receiver Logitech Unifying este atat de mic incat poate ramane conectat la laptop, asa incat sa nu fie nevoie sa-l scoti cand te pleci la birou. Poti adauga pana la sase tastaturi si mausi Logitech Unifying, eliminand astfel necesitatea multiplelor receivere USB.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 va fi disponibil in Europa din luna ianuarie 2011, la un pret recomandat de 79,99 Euro.

 

Logitech Wireless Solar K750

Cele mai citite

Error: No articles to display