Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft lanseaza Office for Mac 2011

Microsoft lanseaza Office for Mac 2011, suita ce pune la dispozitia utilizatorilor instrumente noi si flexibile cu ajutorul carora pot obtine cele mai bune rezultate la birou, acasa sau la scoala. Cea mai recenta versiune pentru Mac OS va fi disponibila in 100 de tari din intreaga lume. 

 Mai mult de 1 miliard de utilizatori de PC-uri si Mac-uri folosesc Microsoft Office sau Office for Mac, acestea fiind cele mai familiare suite de productivitate din intreaga lume. Suita Office for Mac 2011 permite utilizatorilor de pe platforme diferite sa colaboreze oriunde si oricand, transformandu-si astfel ideile in realitate. Pachetul Office for Mac 2011 include Word, PowerPoint, Excel, Messenger si, pentru prima data, Outlook pentru Mac. 

 Noul Office WebApps permite postarea, accesarea, editarea si partajarea documentelor Office de oriunde, utilizand un computer, smartphone sau browser, precum si editarea unui document de catre mai multi utilizatori aflati in locatii diferite. De asemenea, cu ajutorul Messenger pentru Mac 8, utilizatorii pot sa comunice in timp real, avand la indemana suport audio si video.

Ca si in cazul variantelor precedente, feedback-ul utilizatorilor a fost extrem de important in procesul de dezvoltare a acestui produs. Printre cele mai importante beneficii ale suitei Office 2011 se numara:

Accesul la documente indiferent de locatie: suita Office for Mac 2011 integreaza aplicatiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint si Microsoft Office Web Apps, si permite utilizatorilor sa lucreze dupa un program flexibil, de oriunde doresc, fie ca vizualizeaza documentele de pe PC sau Mac;

Lucrul in echipa, la birou sau de oriunde: utilizatorii au la indemana uneltele de productivitate de care au nevoie pentru a lucra in echipa, folosindu-se de aceleasi documente si fara riscul de a pierde modificarile sau actualizarile celorlalti membri ai echipei; noile optiuni de co-editare permit modificarea simultana a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locatii;

Productivitate personala ridicata in crearea documentelor cu aspect profesional: suita ofera aplicatii imbunatatite ce permit utilizatorilor sa creeze mult mai usor documente cu aspect profesional, fie ele slide-uri PowerPoint sau pagini Word. Suita ofera noi instrumente precum Dynamic Recorder in PowerPoint si Word Publishing Layout. 

 Pe piata din Romania suita va fi disponibila in doua editii retail – Office for Mac Home and Student 2011 si Office for Mac Home and Business 2011.

 

Microsoft Office for Mac 2011

Cele mai citite

Error: No articles to display