Canon PIXMA MG8150 si PIXMA MG6150

Canon a lansat in Romania modelele PIXMA MG8150 si PIXMA MG6150, doua produse de varf din gama PIXMA. Aceste imprimante foto all-in-one reprezinta un important pas inainte din punct de vedere al design-ului de produs si, de asemenea, al interfetei catre utilizator, ce include noul si unicul sistem Intelligent Touch. Combinand tehnologia de tiparire Canon FINE ce foloseste 6 cartuse de cerneala, printre care si unul cu cerneala gri, PIXMA MG8150 si PIXMA MG6150 ofera imprimare foto la calitate profesionala, color sau alb-negru. Ambele modele sunt capabile sa tipareasca fotografii fara margine, color, in format 10x15 cm in aproximativ 20 de secunde si au viteze de tiparire ISO ESAT de aproximativ 12,5ipm (imagini pe minut) in format monocrom, respectiv 9,3 ipm color. PIXMA MG8150 poate scana si printa filme de 35 mm si slide-uri. Ambele modele includ, de asemenea, sisteme avansate de manevrare a hartiei cu alimentare bidirectionala, auto duplex si imprimare Direct Disc ce permite utilizatorilor sa tipareasca direct pe discuri DVD, CD sau Blu-ray compatibile.

Vitezele de tiparire a documentelor se situeaza in media ESAT in Office Category Test pentru modul implicit simplex, standardul ISO/IEC 24734 excluzand timpul necesar tiparirii primului set de documente.

Canon PIXMA MG8150

Noul sistem Canon Intelligent Touch aduce utilizatorilor o noua experienta in tiparire, operatiunile fiind usor de urmarit prin intermediul unui panou tactil cu indicatii luminoase. Interfata de utilizator se lumineaza pentru a asista si ghida utilizatorul in procesul de navigare si indica acestuia ce functii si operatiuni sunt disponibile la momentul respectiv.

Noile modele sunt echipate cu Quick Operation, sistem ce ofera cel mai rapid si direct mod de acces catre optiunile cel mai des folosite. Organizarea meniului si utilizarea tastelor functionale ii asigura utilizatorului acces rapid si usor la mai multe optiuni direct din ecranul principal.

 

PIXMA MG8150 si PIXMA MG6150 includ functia Full HD Movie Print. Prin intermediul acestei functii utilizatorii pot tipari imagini deosebite prin selectarea unui singur cadru dintr-un film de rezolutie full HD inregistrat cu o camera foto Canon DSLR sau o alta camera foto digitala Canon. Aplicatia software asigura producerea unor detalii exceptionale din imagini cu rezolutii de pana la 1080p, iar cu ajutorul tehnologiei Movie Frame Enhancement se poate imbunatati aceasta rezolutie si elimina zgomotul imaginii pentru a furniza imagini de calitate optima.

 

Utilizatorii care folosesc cerneala originala Canon au acces la CREATIVE PARK PREMIUM, un portal ce ofera continut exclusivist, al celor mai importanti artisti locali si internationali. Acest continut premium poate fi folosit pentru a concepe si tipari albume, calendare sau alte tipuri de proiecte. Utilizatorii pot realiza mai mult cu imprimantele lor folosind versiunea imbunatatita a pachetului software Easy-PhotoPrint EX, care asigura acum acces direct la Flickr®. Easy-WebPrint EX ofera functionalitati de tiparire inteligenta si fara efort prin intermediul web-ului, permitand utilizatorului sa selecteze, sa ajusteze si sa combine continut provenit din diferite pagini web intr-un singur document, sa il insereze intr-o singura pagina sau chiar sa creeze o brosura.

PIXMA MG8150 si PIXMA MG6150 sunt echipate in mod standard cu conectivitate Ethernet si Wi-Fi, ceea ce le face ideale pentru partajarea si tiparirea imaginilor stocate pe alte echipamente. Conectarea camerelor digitale compatibile, a telefoanelor mobile cu camera foto sau a camerelor video se poate face cu usurinta prin intermediul conexiunilor IrSimple, PictBridge sau, optional, prin Bluetooth®.

 

Sistemul Auto Document Fix optimizeaza calitatea documentelor scanate, in timp ce obtinerea unor fotografii de calitate este asigurata de sistemul Auto Photo Fix II , un instrument de corectie intuitiv ce permite utilizatorilor sa isi optimizeze fotografiile prin cresterea automata a nivelului de expunere a fiecarei zone a fotografiei si prin reducerea efectului de ochi rosii.

 

ChromaLife 100+ permite obtinerea de fotografii si creatii artistice de calitate ce rezista timp indelungat prin combinarea tehnologiei Canon FINE cu hartia foto originala Canon si cernelurile originale Canon.

Cele mai citite

Error: No articles to display