Android 2.2 FroYo disponibil pentru Samsung Galaxy S

Android 2.2 a ajuns in sfarsit la Samsung Galaxy S.

Dupa luni intregi de asteptare, proprietarii formidabilului telefon mobil Samsung Galaxy S pot acum sa-si actualizeze dispozitivele cu cea mai recenta incarnare a sistemului de operare de la Google, Android 2.2 Froyo.

Modelul de varf a devenit un jucator important pe piata de smartphone dupa lansarea lui din iulie, dar pana acum a ramas fidel sistemului sau de operare, in ciuda faptului ca FroYo sosise deja la principalii sai competitori.

"FroYo s-a lansat si toti vor putea avea acces la sitemul de operare pana la sfarsitul lunii noiembrie. Pentru a va pregati, descarcati cea mai recenta versiune Kies." Kies este solutia de upgradare Samsung de care ai nevoie pentru a actualiza software-ul telefonului.

Alaturi de sistemul de operare Android, versiunea 2.2, vor fi adaugate noi caracteristci, inclusiv suport Falsh. Navigatia Google Maps GPS si ghidarea vocala vor atreiza pe dispozitivul cu procesor de 1 GHz si camera de 5 megapixeli.

Pe de alta parte, tot in tara sistemului de operare Google, sosirea versiunii 2.3, numita Gingerbread (turta dulce), este iminenta. Aceasta pare mai aproape ca niciodata. Zvonurile indica faptul ca actualizarea Android va ajunge la dezvoltatorii SDK, saptamana viitoare, pe 11 noiembrie.

Ai un telefon mobil Samsung Galaxy si ai nevoie de FroYo?

samsung galaxy s

Cele mai citite