Samsung Continuum cu Android

Samsung a lansat ieri oficial cel mai recent dispozitiv cu sistem de operare Android, Continuum, la un eveniment media din New York City.

Dispozitivul cu sistem de operare Android 2.1, care se afla sub steagul Galaxy, a fost dezvaluit o data cu postarea de catre Verizon a unui manual de utilizare complet si a unei fotografii pe site-ul sau.

Vestea importanta este data de faptul ca dispozitivul va avea nu unul, ci doua touchscreen-uri. Va avea un ecran obisnuit de 3.4 inch Super AMOLED multi-touch si un ecran de 1.8 inch pentru notificari.

Ecranul mic va afisa apelurile primite si texte precum si apeluri ratate. Te va avertiza in cazul actualizarilor RSS, starea vremii si iti va permite sa controlezi muzica.

Lucrand la presupunerea Samsung conform careia verificarea telefonului la fiecare cinci minute enerveaza la culme oamenii, gigantul Corean a creat un senzor lateral care va lumina ecranul.

Alte caracteristici includ o camera de 5 megapixeli care realizeaza capturi video de pana la 720p, procesor Hummingbird de 1GHz si capacitate de stocare de pana la 32 GB. Nu exista inca detalii daca acesta va fi lansat doar in Statele Unite sau daca va sosi si in Europa.

samsung continuum

Cele mai citite