iOS 4.2 se va lansa pe 12 noiembrie

UPDATE: Lansarea iOS 4.2 se amana. Acesta va fi disponibil incepand cu 16 noiembrie.

Cea mai recenta actualizare pentru iPad, iPhone si iPod Touch va sosi saptamana viitoare?

Actualizarea iOS 4.2 va sosi vineri, la o zi dupa lansarea actualizarii sistemului de operare Android, Gingerbread (Turta Dulce).

O sursa din cadrul retelei AT&T din Statele Unite a dezvaluit ca cea mai recenta actualizare a sistemului de operare iOS va fi disponibila vineri, 12 noiembrie.

Aceeasi sursa a dat detalii si despre lansarea Mac OS X 10.6.5 si sustine ca actualizarea iOS 4.2 a ajuns la dezvoltatori inca de la data de 26 octombrie.

Alte dovezi in sprijinul unei lansari iminenete au sosit ieri cand Apple a trimis un email dezvoltatorilor iOS spunand: "iOS 4.2 va ajunge in curand in mainile a milioanelor de clienti."

iPad se va bucura cel mai mult de iOS 4.2, primind caracteristicile sistemului iOS 4.1, care permite imprimarea wireless asa ca puteti imprima din aplicatii si probabil posibilitatea de a utiliza conexiunea la internet cu un laptop sau desktop, caracteristica ce a fost reperata intr-o versiune beta a iOS 4.2.

Vesti bune pentru proprietarii de smartphone Apple: se pare ca noul sistem de operare vine cu un patch pentru eroarea legata de ceas-alarma care a afectat recent utilizatorii de iPhone din Europa. Deci, nu mai poti sa utilizezi aceasta scuza atunci cand intarzii la serviciu...

ipad

Cele mai citite

Error: No articles to display