Iti dau reducere 1% la PC Garage

AVG lanseaza suita AVG 2011

AVG a anuntat lansarea celei mai noi game de software de securitate pentru Internet, AVG 2011. Proiectarea suitei software AVG 2011 a avut la baza suportul comunitatii globale AVG, formata din peste 110 milioane de utilizatori. Produsul ofera protectie imbunatatita pentru Web si retelele de socializare, printre cele mai bune rate de detectie din industrie, usurinta in utilizare si un design care ii permite sa fie mai rapid, mai agil si mai puternic. AVG 2011 este cea mai avansata solutie antivirus a companiei  pentru utilizatorii finali si afaceri mici.

Din moment ce 99% dintre amenintarile de azi au la baza Internetul si sunt active pe site-urile Web legale mai putin de 24 de ore, analiza si detectia in timp real sunt critice. Solutia AVG de scanare in timp real, LinkScanner, este unica pentru AVG si s-a dovedit a fi un adversar formidabil al amenintarilor care exista in mediul IT. Disponibil pentru PC si Mac, LinkScanner permite utilizatorilor sa navigheze, sa efectueze cautari, sa trimita e-mail-uri, sa faca cumparaturi si sa utilizeze retelele de socializare online cu increderea ca paginile pe care le vizualizeaza nu sunt compromise, iar site-urile pe care aleg sa le viziteze sunt sigure. LinkScanner verifica automat si protejeaza in timp real link-urile schimbate in cadrul retelelor de socializare precum Facebook si MySpace, fara a deranja, fara cerinte de configurare - protectia este activata automat, pentru a fi mereu in siguranta.

Ca raspuns la comentariile primite de la comunitatea globala AVG, suita AVG 2011 include acum o serie de imbunatatiri care simplifica utilizarea. Procesul de instalare pentru software a fost redus la cinci click-uri simple, in timp ce procesul de dezinstalare a software-ului este la fel de  cursiv ca si pana acum. In urma constatarii faptului ca multi dintre utilizatori folosesc frecvent aplicatii multimedia, AVG 2011 include optiunea "game mode", prin care scaneaza si protejeaza calculatoarele utilizatorilor fara a intrerupe aplicatiile multimedia, care ruleaza in modul “full-screen”,cu notificari de tip pop-up. In plus, AVG 2011 are optiunea "Single click fix" - o noua functie care permite utilizatorilor sa solutioneze in mod automat problemele software, printr-un buton "Fix It" usor de accesat.

Teste independente au demonstrat ca AVG 2011 are printre cele mai bune rate de detectie din industrie. Prin utilizarea facilitatii unice Smart Scan AVG si cu o abordare pe mai multe straturi pentru detectarea amenintarilor, utilizatorii AVG vor beneficia de cea mai buna protectie, care depaseste cu mult concurenta. "Abordarea tehnologica unica a AVG bazata pe semnatura, web, analiza comportamentala si semnalul de avertizare timpurie bazat pe tehnologie “cloud” ne permit sa furnizam cele mai avansate capacitati de protectie din lume", a declarat Karel Obluk, AVG Chief Technology Officer.

AVG a imbunatatit tehnologia Smart Scan pentru a fi siguri ca versiunea 2011 nu va incetini computerul dumneavoastra. Ca raspuns la comentariile comunitatii de utilizatori care doresc un produs cu o viteza mai mare de detectie si rate mai bune de detectare a amenintarilor, AVG 2011 dispune de functia Smart Scanning, o noua functionalitate care invata ce fisiere sunt certificate si sigure, scanand doar fisierele noi. Atunci cand AVG 2011 Smart Scanning scaneaza calculatorul unui utilizator, se acorda atentie resurselor folosite din sistem si se scaneaza numai acele resurse care nu sunt folosite in momentul scanarii, permitand calculatorului sa ruleze mai repede in timpul procesului de verificare.

AVG 2011

AVG recunoaste ca un proprietar de afaceri mici sau mijlocii nu ar trebui sa fie un expert IT pentru a-si proteja afacerea impotriva amenintarilor de securitate online, iar editia AVG 2011 Business este conceputa avand in minte usurinta de utilizare si protectia maxima. AVG Business Edition ofera proprietarilor de afaceri mici si mijlocii activi pe internet protectia de care au nevoie intr-un mod care sa corespunda realitatilor de conducere a unei afaceri. Cu un firewall imbunatatit, o noua tehnologie „protective cloud”, instalare de retea si rapoarte consolidate, editia AVG 2011 Business ofera companiilor mici si mijlocii o solutie de securitate completa pentru compania lor, solutia cea mai usor de folosit si gestionat de pe piata.

Pentru a utiliza versiunea gratuita de AVG 2011, care are toate functionalitatile de baza mentionate mai sus, vizitati free.avg.com. Gama comerciala completa de produse AVG 2011 pentru consumatori si IMM este disponibila acum la www.avg.com. Pretul pentru o singura licenta AVG Internet Security 2011 valabila un an incepe de la 38.00 dolari fara TVA si poate fi gasit la www.asbis.ro.

Puteti citi review-ul nostru la AVG Internet Security 2011.

Cele mai citite